Diyet & Beslenme 2 ay 160 49kiloyum kendimi kilolu hissediyorum neden olabliri? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler2 ay Fotograf atamıyorum sizdede oluyor mu soru yazarken uygulamadan atiyor? 160 49kiloyum kendimi kilolu hissediyorum neden olabliri? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
liderSLAYER Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Olması gereken kilo daha ne istiyon piskolojik olmuş sende 0 0 Yorumla
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Piskoljik. Yaşına göre iyisin. Hatta vücut hatların kilolu olsun 0 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Kilo yok bile bu rakamlar gayet zayıf birii canlandırdı 0 0 Yorumla
sagirutuss Takip Et Xper 6 Yaş: 34 2 ay zayıf olduğun için şişmanlarda zayıf hisseder ve yer 0 0 Yorumla
1qalander Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Üflesem uçarsın kadın dediğin balıketli olır 0 7 Yorumla Soran 2 ay Olmaz Yorumla 1qalander 2 ay Sen öyle san. Yatakta bile tat vermezsin adama Yorumla 1qalander 2 ay Tamam kısa boy iyi ama aşiri zayıf çırpı gibi ıyyy Yorumla Soran 2 ay Kes sormadik Yorumla 1qalander 2 ay Sordun ama Yorumla Soran 2 ay Sana ben kendimi neden kilolu hissedeylrum diye sordum zayıflığın nasıl olduğunu nasıl birini begendigini sormadim Yorumla 1qalander 2 ay Benim beğendiğim değil gerçek güzellik o Yorumla
fantastikadammm Takip Et Xper 6 Yaş: 28 2 ay Resmini görmeden bilemem 0 1 Yorumla Soran 2 ay Atamiyomki uygulamadan atiyor neden böyle oluyo eskiden olmazdi Yorumla
Kalkyerimeyattt Takip Et Xper 5 Yaş: 25 2 ay Kızma ama bsey dcem 0 2 Yorumla Soran 2 ay Deee Yorumla Kalkyerimeyattt 2 ay Kilolu kadınlar aşırı duyumsuz oluyor Buda insna kafayı yediriyor Yorumla
kafasınagore34 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Piskolojik 0 9 Yorumla kafasınagore34 2 ay İstersen fiziğini yorumlarım Yorumla kafasınagore34 2 ay Link oluştur hızlı resim de link olarak paylaş Yorumla Soran 2 ay İlk soru yazarken mi yoksa bu soruya da yapabiliyommu Yorumla kafasınagore34 2 ay Güncelleme olarak ekleyebilirsiniz Yorumla Soran 2 ay Nasıl link olusturcam be Yorumla kafasınagore34 2 ay Abla bu yaşına nasıl geldin Yorumla Soran 2 ay Ya söylesene bşset soruyoz adam gibi Yorumla kafasınagore34 2 ay Google gir hızlı resim yaz Yorumla kafasınagore34 2 ay Pembe logolu siteye fotoğrafları yükle sonra adımları takip et en son linki kopyalayıp günceleme olarak ekle soruya Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Olması gereken kilo daha ne istiyon piskolojik olmuş sende
Piskoljik. Yaşına göre iyisin. Hatta vücut hatların kilolu olsun
Kilo yok bile bu rakamlar gayet zayıf birii canlandırdı
dumbel kadarsin 49 kilosun minnaciksin ne kilosu
zayıf olduğun için şişmanlarda zayıf hisseder ve yer
Üflesem uçarsın kadın dediğin balıketli olır
Olmaz
Sen öyle san. Yatakta bile tat vermezsin adama
Tamam kısa boy iyi ama aşiri zayıf çırpı gibi ıyyy
Kes sormadik
Sordun ama
Sana ben kendimi neden kilolu hissedeylrum diye sordum zayıflığın nasıl olduğunu nasıl birini begendigini sormadim
Benim beğendiğim değil gerçek güzellik o
Hastalık veya takıntı
Kafana ayar çek bebeğim
Psikolojik bence yoksa zayıfsın
Daha zayıf olursa sağlıksız olur
İyisin la ne kilolusu
Resmini görmeden bilemem
Atamiyomki uygulamadan atiyor neden böyle oluyo eskiden olmazdi
Kızma ama bsey dcem
Deee
Kilolu kadınlar aşırı duyumsuz oluyor Buda insna kafayı yediriyor
Piskolojik
İstersen fiziğini yorumlarım
Link oluştur hızlı resim de link olarak paylaş
İlk soru yazarken mi yoksa bu soruya da yapabiliyommu
Güncelleme olarak ekleyebilirsiniz
Nasıl link olusturcam be
Abla bu yaşına nasıl geldin
Ya söylesene bşset soruyoz adam gibi
Google gir hızlı resim yaz
Pembe logolu siteye fotoğrafları yükle sonra adımları takip et en son linki kopyalayıp günceleme olarak ekle soruya
Ona bakmadan bilemeyiz
Vesvese bunlar
yok bence harika bir fizik
İkizler büyüktür ondan
Basenlimisin sen
At bi fiziğini
Cok zayıfsıb
psikoloji gitmis senin
Psikolojiktir ya ideal bir kilo
Gayet zayıfsın
Saçmalama kanka
olblir