Boyum 1.62 ve üst bacağımın daha önce olmasını istiyorum modum bozuluyor herkes normal diyo ama çok takmaya başladım sınav senem oldu için hareket halinde değilim ne yapabilirim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Abartma normalsin belki sınırda sayılırsın yediklerine dikkat et
Ya abartma olarak değil ama sadece benden zayıfları falan görünce çok oluyo bu keşke bacağım biraz daha ince olsaydı diyorum
Aile bireklerine bak eğer genetik ise yapacak bir şey yok bedenini sev kendinle barışık yaşa
Ailemde öyle kilolu olan yok
Hala teyze amca hala bir önceki kuşağa da bak
Yok genel anlamda hepsi normal kiloda belki ortalamanın bir tık üstü vardir
Yediklerine dikkat et beslenmeden kaynaklı yürüyüş yap normale dönersin
Anladım teşekkürler
Sence kaç kg ideal olur
Formul şu şekilde boyun küsüratı ile yapılır işlem. Küsürat - 10 : fit ideal olan. Küsürat - 0 : sınır ortalama. Küsürat +10 : obezite
Anladım teşekkür ediyorum önerilirin için
Rica ederim
Bu kadar takıyorsan diyet ve sporlar çözersin
Ya sadece hareket halinde değilim kendimi aç birakcam ama ders çalıştım için bedenim zayıf düşüyor
Sınavlardan sonra yap o zaman. Çünkü yetersiz beslenme zihinsel performansı da etkiler
Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim önerilerin için
Rica ederim, iyi akşamlar
Yani bir 3 kg daha alabilirsin bence gayet iyi
Oha ben zayıflamak istiyorum sen al diyosun
İyisin ya bu ölçülere göre
Anladım sağol
Yani ben zayıf değil de biraz daha balık etli sevdiğim için gözüme daha iyi hoş gozuktugu için Düşüncem belki böyle olabilir
Sen abartmak
Gerçekten moralim bozuluyo
Moralin neye bozuluyor herkes normal diyormuş işte demek ki sen kuruntu yapıyorsun
Ya hayır kuruntudsn değil çok kilolu değilim bunu biliyorum ama daha böyle zayıf kişileri görünce kendimi yanlarında çok kilolu hissedip moralim çok düşüyor
Onlarında birçoğu sen gibi olmak istiyor daha çok beğen kendini bence karşılaştırma yapma
Öyle mi dersinn istemsizce modum düştü belki de kendi fiziğine gitcek kiyafetler gitmedim için öyle düşünüyorumdur
Olabilir nasıl giyiniyorsun bilrmem ama hatlarını daha belli edecek seyler giyersen fiziğine uygun ayna da kendine daha hoş gelebilirsin
Ya şöyle dim ev içinde şortla geziyorum o zaman özellikle bacağım çok kilolu geliyor biraz da açık şort ondan kaynaklı mi bilmiyorum
Kalın bacak aslında iyi bence ama her kalın da iyi olmuyor tabi, ondan kaynaklı değildir ama sanmıyorum
Ya şey aşırı abartılı kalın değil sadece üst bacağım biraz var alt kısmı ince zaten
Kalın üst bacak iyidir birde tenin beyazsa müthis hiç dert etmemen gereken konudur esmersende alınma o da iyi
Beyaz tenliyim bu arada bembeyaz yüzüm daha çok buğdaya kaçıyor kollarım da aynı sekilde
E lezizmiş o zaman birde moralini bozuyosun
Yani sadece dedin gibi ince bacaklı kişileri görünce oluyi
İnce bacakta iyi kemik olmadığı sürece ama ama etli butlu bacak ayrı bisey
Hmm peki sence bi kızın bacağını erkeğinkinden kalın olması kötü bişey mi
Kızın bacağının şekli önemli erkeksi bir şekli varsa hos olmayabilir ama estetik görünümü ve kalsınsa sorun değil hiç
Olur danısabilirsin
Evet kilo ver