Güncellemeler
+1 yıl
kaç haftadır kiloma bakmadım. tartımda bozuk gösteriyor. kafayı yicem bugün eczanelere gidicem
Güncellemeler
+1 yıl
45 çıktım eczaneler pazar kapalı diye arkadaşım evimin önüne tartı getirdi aıdjapjfpwajdp
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kendimi aşırı derecede kilolu hissediyorum özellikle kollarım. crop giyemiyorum. çok iğrenç duruyor. 160 46-45 kilo. çok mu kötü?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
spor yapın
yapıyorum ama bi şekilde beğenemiyorum görüntümü
1.60 boya 46 fazla bencede ben zayif begendigim icin 38-44 kg ideal gelirdi hata 40-42 olsan tam müük olursun bence.
milletin ayakkabı numarası oamk
yani söylediğin ölçüler mükemmele yakın shdflkghs nasıl kilolu hissedebilirsin ki
bilmiyorum hiç hoşuma gitmiyor bu durum. nedense tek taktığım yer kollarım. dik durunca kötü durmuyor ama normal durunca ayı gibi gözüküyorum. hepte öyle duramam ki aodjopwaj
fjsksksjjd abartıyosun gibi geldi bana
bilmemkine ama öyle
kendinle barışık olman dileğiyle :D
teşekkürler
buarada mükemmele yakın demiştin. peki mükemmel ne?
lafın gelişi söyledim ama 160 boyunda bi kızın 45-55 kilo civarı olması benim için ideal fizik demek :D
peki. teşekkürler
rica ederim
kilolu mu bence zayıfsın bile. benim boyum 1.57-1.58 kilom da 49 hiç dert etmiyorum ve kendimi zayıf buluyorum daha
kendime hiç bi şekilde zayıf gelemiyorum. kısa kollu bol bi tişört giyince iskelet gibi gözüküyorum crop giyince obez. neden bilmiyorum kollarım çok göze batıyor
Anoreksiya nervoza sendromunu görüyorum
var zaten. ama yememi iyileştirdim şu sıralar gayet iyiyim yeme konusunda. amma velakin aynalarla hala mevzuluyum. barışamadım
Ohaa be obezsin acil 28 kiloya düş
hemen
Seni 100 kilo yapmak lazım
eczaneye gidicem şimdi kilomu tartıcam. kilo aldım sanirim 48 olmuş olabilirim.
Çok mu yedin naptın
45 çıktım adjpajwpojdıoajd kafada kurmusum accık
Çok zayıfsın aşko şişmanlaman lazımm
yooooook 40 olcam :D
140 da okey miyiz
1i cikar ojdfopwap
Abla 170-82 kilo. Sana göre ben obeziteyim o halde
biliyo musun gerçekten obez kategorisine giren birini çirkin görmüyorum. iskelet denilen birinide. ama ne yapayım ne edeyim kendimi beğenemiyorum. bazen o obez çok çirkin dediklerimizin yerinde olsaydım keşke diyorum.
Ya bence psikolojik bir problemin var. Ben mesela kilolu olduğumu biliyorum, gerçekten de kiloluyum kabulleniyorum. Ama bunu bazen takıp çabalıyorum bazen boş veriyorum. Senin kilon ideal zaten yani belki birkaç kilo alsan daha iyi bile olursun. Takmaman gereken şeyi takıyorsun. Anoreksiya olma sonra 30 kilo olup kilo almak için can atarsın
anoreksigim zaten. :DD
Sendeki sorun pisikolojik
omuzlarım mı geniş acaba ondan mı kötü duruyor
Çok zayifsin hala kikolu olduğunu dusunuyorsun bu bir rahatsizliktir
hiç hoşuma gitmiyor bu durum gerçekten. her kıyafeti denedim. hiç birinde hoş gözükmüyorum gözükemiyorum
Kendinle bir sorunun var senin
Güzelsin
teşekkür ederim. suratımda biraz fazla küçük acaba oyüzden mi orantılı gelmiyor gözüme?
Hayır bu bir psikolojik sorun aslında aslında bir sorun olmayan özellikleri kafaya takmaya sebep olan sendrom
Beden dismorfik bozukluğu, temelde bir fiziksel kusuru olsun olmasın, veya hafif derecede bir fiziksel kusuru olduğu durumlarda, kişinin bu dış görünümü ile zihinsel olarak aşırı derecede uğraşması ve meşgul olması hali olarak tanımlanabilir (dismorfofobi).
Böyle bir yazı buldum
hiç hoşuma gitmiyor bu durum gerçekten. her kıyafeti denedim. hiç birinde hoş gözükmüyorum gözükemiyorum
Sen öyle düşünüyorsun fakat fiziğin iyi
Anoreksiya bence sende ki
var zaten. ama yememi iyileştirdim şu sıralar gayet iyiyim yeme konusunda. amma velakin aynalarla hala mevzuluyum. barışamadım
O zaman biraz spor. Etrafından övgü aldığın zaman rahatlarsın. Aynaları bırak:):)
almıyorum değil. sporda yapıyorum. özellikle kollarıma takıgım bi tık
O zaman triceps ve biceps çalışacaksınn.. Takıntılığı olduğun yere..
teşekkürler
Zayıfsn bile
hiç öyle durmuyor ama. omuzlarım mı geniş acaba?
Buradan olmuyor
Birazdaha yemek yemesen ölcen gibi ama. neyse
Ciddiyim öleceksin
Çünkü çook zayifsin
ne ölmesi bea. bugün sıyırdım kafayı kaç haftadır tartıya çıkmadım diye. içim rahatladı 45 çıktım. ölmem ölmem
Sakin sakin
Yoo gayet iyi
Fotoğraf at