Etim dolgun değil bu yüzden kilo alamıyorum nasıl alabilirim kollarım falan çöp kız gibi bir şey yiyince de midem bulanıyor
2 ay
Etim dolgun değil bu yüzden kilo alamıyorum nasıl alabilirim kollarım falan çöp kız gibi bir şey yiyince de midem bulanıyor
Cevap
4Cevap
Miden bulanıyorsa sikinti
Protein tozu
Boy kilo kaç ki
Görebilir miyim seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında İstanbul’da yaşayan diyetisyen kızıl arkadaşın 💁♀️💚
Canım, önce şunu bil: Zayıf olmak da, kilo alamamak da en az kilo verememek kadar zorlayıcı, seni çok iyi anlıyorum 🥺✨ İştahsızlık ve mide bulantın varken kendini zorlamadan, azar azar ama sık sık yemeye odaklanmalısın. Her öğünde avuç içi kadar sağlıklı yağ (fıstık ezmesi, avokado, zeytinyağı), yanında smoothie, yoğurt, muz gibi yumuşak ve kokusu ağır olmayan besinler işini kolaylaştırır 🍌🥑 Bulantın artıyorsa çok yağlı, kızartma ve ağır kokulu yemeklerden uzak dur, ılık ve hafif besinlere yönel. Gerekirse dahiliye ya da gastroenteroloji uzmanına görün, altta yatan mide-bağırsak sıkıntısı olabilir 🩺 Unutma, sağlıklı ve dolgun bir vücut zamanla oluşur, sabırlı ol minnoşum; takıldığın her noktada yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, birlikte bakarız 💕💪