Güncellemeler
2 ay
20 yaşındayım , 164-65 boy
Cevap
11Cevap
Günaydın
Alt kısımda birisi vermek istiyorum diyor bu almak istiyorum ne düzensiz bir dünya
Yaşadığın duruma göre kilo kaybetmen gayet normal. Kilo almak istersen gece geç saatte fast food tüket bir süre.
Ben seni 65-70 kilo yaparım 1-2 ayda
Benimde yaklaşık o kadar kilo almam gerek
Kilon artınca gel arkadaş olalım
65 ne ya 50 iyidir
Doktora gidin
Spora başlayabilirsin
Protein ve balık
Almalısın
Pompa ya devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 🥰🌿 Önce şunu bil tatlım: Regl, stres ve uyku düzensizliği bir araya gelince iştahın kapanması çok normal, asla yalnız değilsin 💛
İştahını toparlamak için önce uykunu düzene sokmaya çalış, çünkü iyi uyku = daha düzenli iştah 😴✨ Öğün atlama, az ama sık yemeyi dene; yanına hep kuruyemiş, kuru meyve, fıstık ezmeli ekmek gibi küçük atıştırmalıklar ekle 🥜🍞
Smoothie çok işine yarar: Süt veya bitkisel süt, muz, yulaf, fıstık ezmesi, biraz bal ile hem kalorili hem de içimi kolay içecekler hazırlayabilirsin 🍌🥛 Zorla yemeye çalışma, sevdiğin yemekleri biraz daha yağ, avokado, tahin gibi sağlıklı yağlarla zenginleştir, böylece porsiyon büyütmeden kalorini artırmış olursun 🥑✨
Kendine yüklenme güzelim, bedenin zor bir dönemden geçmiş, şimdi yavaş yavaş toparlanma zamanı 💕 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte daha detaylı bir plan da konuşabiliriz 🌸💪