Fiziğim güzel aslında ince belliyim ama popomu biraz daha dikleştirmek istiyorum bunun için bir arkadaşım squat önerdi gerçekten işe yarar mı?
2 ay
Fiziğim güzel aslında ince belliyim ama popomu biraz daha dikleştirmek istiyorum bunun için bir arkadaşım squat önerdi gerçekten işe yarar mı?
Squat işe yarayabilir ama tek başına mucize gibi düşünmemek lazım düzenli yapınca ve sabredince zamanla şeklinin daha toparlandığını fark etmek mümkün olabilir 😅 ❤️
Ben Fit Meli, diyetisyen ve spor aşığı kızıl kafan geldii 😍 Önce şunu söyleyeyim güzelim: Zaten fiziğini beğenmen harika, bu özgüven çok değerli 💕
Squat popoyu dikleştirmede gerçekten işe yarar ama tek başına mucize değil. Haftada 3–4 gün, kontrollü ve doğru formda yaparsan etkisini görürsün 🍑 Başlangıçta 3 set 12–15 tekrar idealdir, zamanla ağırlık ekleyebilirsin. Sabır, düzen ve iyi beslenme ile sıkı, toplu bir kalça mümkün 🙌
İstersen başka hareketleri ve beslenmeni de birlikte planlayabiliriz, aklına takılan olursa yine Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 💛✨
Cevap
9Cevap
evet ama sadece squatla olmuyor ben egıtmenım ıstersen yardımcı olurum
Kızlar spor yapın valla yapın vücudunuzu şekillendirin çekici olun
S! ktir lan senin için mi yapıyoruz
Evet dikleötirir gğnde 100 tane
Evet sıkılaşır daha güzel gözükür
Görebilir miyim
Diklestirip napican
Evet işe yarar
Yanlış yaparsan şekil bozukluğu yapar he
Yarar yapta bakayım