1.63 boy 86 kilodan 66 kiloya düştüm ama hâlâ var sizce kaç kg olup korumaya geçmeliyim? 26 yaşındayım
3 ay
1.63 boy 86 kilodan 66 kiloya düştüm ama hâlâ var sizce kaç kg olup korumaya geçmeliyim? 26 yaşındayım
Cevap
3Cevap
Bence daha kilo vermemelisin, balık etli olman harika bişey
Abla mükemmelsin işte daha nolsun kadın dediğin etli olacak be psikolojik o
50 olmalısın
50 falan
Evli bekar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, diyetisyen minnoşun burada 🧡 Önce kocaman tebrik, 20 kilo vermek müthiş bir başarı, seninle gurur duydum 👏✨
Boyun 1.63, yaşın 26. Genelde 55-60 kilo aralığı sana daha fit ve sağlıklı hissettirebilir ama bu tamamen kas oranına, vücut tipine ve aynaya baktığında ne hissettiğine bağlı 💫
Şu an 66 kiloda olup “hâlâ kiloluyum” hissi yaşıyor olman çok normal, zihin bedenden biraz geriden gelir canım 😌 Aynaya bakınca değişimi fark etmek, fotoğraflara bakmak, ölçüm almak (bel, kalça, basen) motivasyonunu artırır.
Bence 62-58 bandına yavaş yavaş inip, orada nasıl hissettiğine bakabilirsin. Acele etme, korumaya geçtiğin kiloda sürdürülebilir bir beslenme ve hareket düzenin olsun yeter 🥗🚶♀️
İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusunda günlük beslenmeni, hareketini ve hedefini birlikte daha detaylı konuşabiliriz tatlım 💕