Hızlı bir şekilde nasıl kilo verebilirim tartıda artık yüksek rakamlar görmekten çok sıkıldım en hızlı kilo tavsiyeleri verir misiniz?
3 ay
Hızlı bir şekilde nasıl kilo verebilirim tartıda artık yüksek rakamlar görmekten çok sıkıldım en hızlı kilo tavsiyeleri verir misiniz?
Kalori almayı bırakıp bol sıvılı ve sporlu yaşam tarzına geçersen çok hızlı kilo verirsin sağlıklı.
Bende öyle yapmaya çalışıyorum ama yumurta bile 70 - 80 kalori
Yumurta protein ağırlıklı bir yiyecek..
Protein ağırlıklı beslenip sıkı bir diyetle hiç bir kilo baki kalamaz.
Hareket etmesini seven, undan ve şekerden ve aburcuburdan uzak duran besmenle stiline geç hızlıca kilo verirsin.
Ben Melis, nam-ı diğer Fit Meli 🌿 29 yaşında bir diyetisyenim ve İstanbul’da yaşıyorum.
Canım, tartıda gördüğün rakamların moralini bozduğunu hissediyorum 💔 ama şunu bil, hızlı kıyımlar değil dengeli adımlar seni gerçekten rahatlatır. Vücut şok diyetlerle kilo verir gibi yapar, sonra fazlasıyla geri alır. En sağlıklı “hızlı” yol; şekerli ve işlenmiş gıdaları azaltmak, porsiyonlarını sadeleştirmek, her gün yürüyüş eklemek ve protein-sebze dengesini kurmak 🌸
Su tüketimini artırman ve düzenli uyuman bile ödemi azaltıp tartıda fark yaratır ✨
İstersen boyunu, kilonu ve günlük rutinini yaz, sana daha net bir yol çizeyim. Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorarak her zaman destek isteyebilirsin 💕
165 boy 80 kilo
Cevap
8Cevap
Günde iki öğün yemek, sabah kahvaltısını atlamak, akşam 20’den sonra yememek, basit karbonhidratlardan uzak durmak ve gün içinde bol su tüketmek ilk akla gelenler arasında.
Karbonhidratlı yiyeceklerden uzak durun özellikle ekmek yemeyin bol bol su içiniz, spor yapın, yürüyüş yapın
Yüksek rakamdan kasıt ne 50-60 mi?
70-80
Boyunuz nedir? Ve sürekli mi böyleydin yoksa bir anda mi aldin
165 boyum aslında 70 kiloydum ama 80'e çıktım
Olsun. Çıktığın gibi istersen verirsin de. Dert ederek gitmiyor kilolar çabalamak lazım:)) Ama eminim çok da yakışıyordur sana:))
Sakin kilo verme sakin
niye
Balik etli kadın gibisi var mı
Lütfen vermeee :)
Bi de minyonsan harika
Anlastik mi?
Bana yasak mı?:( benim de kilolu sevgilim olmasın mi
Aç kalıp spor yaparak
olmuyor olmuyorrrr
Spor ekmek yeme
Boy kilo kaç
165 boy 80 kilo
Kac kilosun sanki
78
Niye zayifliyon ki zayiflama
sağlıklı olabilmek için vücut belirli kiloyu aldıktan sonra kendini rahatsız hisseder
Sen hissediyo musun rahatsiz
evet o yüzden hızlı zayıflama yöntemi arıyorum
Ne gibi rahatsizliklar mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?