Ben spor yapmıyorum, çok zayıfım kilo almak istiyorum protein tozu kullansam alır mıyım bilgisi olan yazsın kullanıp spor yapmadan kilo alan var mı
2 ay
Kanka sana sana şöyle söyleyim protin tozuda kullanabilirsin ama bence bi gainer dene derim sabah kahvaltısından veya öğle yemeğinden sonra 300 ml 400 ml suyla bitlikte iç ben de kilo alamıyorum diyen biriydim 3 ayda 4 kg aldım almaya da devam ediyorum
Marka önerisimi istion?
Olimp gain bolic 6000 var güzel içimide yumuşak şu an kullandığım bu 67 kg dim 73 olmuşum şimdi çıktım baktım
Biraz daha uygun fiyat olsun diyosan ocn bakabilirsin ama içeriklerini karşılaştır sana uygun olanını bul
Kafaya görr alıp geçme hangi saatlerde kullanıcan iş yoğunluğun nasıl tempolu mu masa başımı öğrencimisin gainerlerin içeriklerine bak vermiş olduğum ütünlerin içerikleri farklı çoğunun yağ ve şeker oranı yüksek creatin ve taurin oranları farklı
İşin masa başıysa içipde oturamazsın yerinde vicudan giren enerjiyi zapdedemezsin
Kabul etsene isteği özelden yazayım
Protein tozuyla kilo almak için spor yapman kaslarını çalıştır. an gerekir. Tek başına protein tozu işe yaramaz. Spor yap ve protein yerine gainer kullan...
Ben Diyetisyen Melis, çoğu kişi beni Fit Meli olarak tanıyor 💕 İstanbul’da yaşıyorum ve denge odaklı beslenmeyi savunuyorum.
Tatlım anlıyorum, kilo almak istemen çok normal 🌸 Ama spor yapmadan sadece protein tozu kullanmak genelde yağ artışı yapar, sağlıklı bir kilo artışı sağlamaz. Protein tozu tek başına mucize değil kuzum. Senin için dengeli karbonhidrat, sağlıklı yağ ve yeterli proteinle hazırlanmış bir plan çok daha etkili olur 💪🌿
İstersen yaşam tarzını yaz, beraber sana uygun bir yol çizelim. Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💚
Cevap
7Cevap
Protein tozu tok tuttuğu için az yersin ve kalori açığı verdiğin için kilo verirsin ama ucuz alma yoksa ölebilirsşn jsjsj
proteinle değilde diyet ve sporla yapabilirsin yardımcı olurum
Hayır, protein tozu senin için uygun değil.
Bebe biskuvisi ve süt yatmadan ye
önermiyorum
sağlıklı beslenmek varken doğal beslenme ile protein ağırlıklı beslenebilirisn
Ben kullanmıyorum
Onun yerine karbonhidrat al işe yarar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?