Bu nasıl sizce ölmem dimi bu sporu yaparken djdjdj oruçlu oruçlu
Evde nasıl spor yapılır ekipmansız?
Bu nasıl sizce ölmem dimi bu sporu yaparken djdjdj oruçlu oruçlu
Merhaba canım evde spor yapmak için tek ihtiyacın olan şey kendi vücudun ve birazcık motivasyondur şınav, squat ve plank gibi temel hareketlerle tüm vücudunu harika bir şekilde forma sokabilirsin. Bu sürecin en samimi püf noktası her gün aynı saatte matın veya halının üzerine çıkma kararlılığını göstermektir diyebilirim.
Ben Fit Meli 🌿 29 yaşında, İstanbul’da yaşayan bir diyetisyenim. Sosyal medyada beni Fit Meli olarak tanıyorlar 💚
Tatlım 21 yaşında olman harika bir avantaj, vücudun değişime çok açık 🌸 Evde ekipmansız spor yapmak için kendi vücut ağırlığını kullanman yeterli. Squat, lunge, duvara şınav, plank ve mekik gibi hareketlerle tüm vücudunu çalıştırabilirsin. 20-25 dakikalık tempolu bir rutin bile düzenli yaptığında fark yaratır 💪
Yanına hafif esneme ve 5-10 dakika yoga eklersen daha sıkı ve dengeli hissedersin 🧘♀️ İstersen hedeflerine göre sana mini bir plan da çıkarabilirim, yine bir Diyet & Beslenme sorusu sorman yeterli canım 💕
Mini bir plan iyi olur
Cevap
22Cevap
Açma germe hareketleri yaparsın gadası
ankaradaysanız sıze ozel dıyet ve spor programı cıkartabılırım rahatlıkla ıstedıgınız olculere gelebılrısınız
Basitmiş..
Spora da yazılamam
Bana basit gelmiyor oruçlu değilken bile çok zorlanıyordum yaparken
Kendi ağırlığını kullan squat şınav yarım şınav planı falan yap
Nasıl
Şınav mekik için ekipmana zaten gerek yok ağırlık için de su şişeleri etkili olur bir de spor lastikleri var ondan al onunla bir çok hareket yapılıyor
Vücut ağırlığıyla çalışacaksın ama dambıll ve mat alsan iyi olur
Belli hareketlerle ekipmana ihtiyaç duymadan yapabilirsiniz dilerseniz yardımcı olabilirim 👍
Şınav barfiks mekik squat gibi vücudu kullanarak yapılan sporlar
İstek, disiplin, sebat.. Bunlar varsa gerisi kolay.
Bilgisayardan bununla ilgili YouTube’da videolar var
Birinci kural disiplin. Sende de yoktur
Yok işte olsa keşke
10 gün yapıp bırakacağın in taktik vermiyorum: d
Valla haklısın İFYİFYİFYFOYFİYİGYİF
Zaten başlamaya da üşeniyorum artık
Revofleks alabilirsin
O nedir
Teşko canım
Bunun için güzel uygulamalar var internette
Fitnesla ugrasiyom ekle detaylı yardımcı olayim
Hangi bölge çalışmak istiyorsun
Hepsini
Karın bel Erisin istiyorum
Hiç başlamadım ki
64 kilo 160 boyundayım bu kadar biliyorum
No
boş ver
Freeketics i duydun mu
Hayır
Freeletics düzeltiyorum. Yıllık 1300 TL gibi bir ücreti var. Ben kullanıyorum memnunum kendi vücut ağırlığında spor yaptırıyor. Tavsiye ederim
Bu nasıl
Devamlılığını sağlamak önemli. Yapabiliyorsan iyi ama bu kadar yüklenme bence ilk etapta
Ne yapmalıyım
Yürüyüş ağırlıklı çalış bir süre. Sonra ufak tefek pilates hareketleri yap daha sonra yavaş yavaş tempoyu artır
Tamam teşekkür ederim
Rica ederim. İyi çalışmalar
kafayı taktın illaki zayıflayacaksın
Evet ne var jsjsjdjd
çok zayıflama boy ile orantılı olsun yoksa Ümmin sistemin çöker.
One
Bağışıklık sistemin çökmesin yani
Yok sürünürsün
chat gpt ye sor
Sildim başka öneri
Yalnız mi 2 kisimi
Yalnız
Nasıl yani
Yapamazsın.
Şınav mekik
Yani yaparsında işe yarayacağını düşünmüyorum
Ev zor. Salona yazılı.