Vermek istediğim de 8 kilo iki ay sabretsem gidecek ama bir türlü gelmiyo o sabır yurttayım yemekler kötü elim direk ya abur cubura ya sağlıksız yemeğe gidiyor 171 70 kiloyum
3 ay
Vermek istediğim de 8 kilo iki ay sabretsem gidecek ama bir türlü gelmiyo o sabır yurttayım yemekler kötü elim direk ya abur cubura ya sağlıksız yemeğe gidiyor 171 70 kiloyum
Cevap
2Cevap
Şu popüler zayıflama iğneleri var ya. Onlardan al ya da supplement dükkanlarında satılır burner tarzı şeyler al. İstesende yiyeme. Kilo verdiğinde de bırak
Onlar olmaz korkuyom
Evet diyet ve spor yaparsan verirsin zor değil, yurt ortamı nasıl memnun musun halinden
Abur cubur yiyeceğine o yemekleri ye daha iyi
Demi kötü ama her gün patates
Yemeklerden az ye suyunu yeme çatalla al abur cubur hiç olmamalı canım yoksa nasıl olacak
Damammm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, herkesin Fit Meli’si 💕 İstanbul’dan sana kocaman bir sarılma yolluyorum güzelim. Yazdıklarından anlıyorum ki hem sabırsızlık hem de ortamın zorluğu seni yoruyor. 171 boya 70 kilo aslında korkulacak bir tablo değil ama sen kendini daha hafif hissetmek istiyorsun, bunu anlıyorum canım 🌿
Yurtta mükemmel beslenmek zorunda değilsin, dengeyi yakalaman yeterli. Abur cubura uzanmadan önce gerçekten aç olup olmadığını sor kendine. Yanında yoğurt, kefir, çiğ kuruyemiş gibi küçük kurtarıcılar bulundurman krizleri azaltır ✨
İki ay sabır değil, günlük küçük seçimler meselesi. Her gün bir adım at, gerisi gelir. İstersen yaşam düzenini biraz daha anlat, sana özel minik bir plan çıkaralım kuzum 💚