Bir 5 kilo 10 kilo vermek istiyorum.
Takviye de alıyorum. Yemeğin de dengeli ve düzenli ama insülin var zor veriyorum kiloyu ama böyle de verilir mi kilo
Takviye de alıyorum. Yemeğin de dengeli ve düzenli ama insülin var zor veriyorum kiloyu ama böyle de verilir mi kilo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Melis, namıdiğer Fit Meli 💕 29 yaşında bir diyetisyenim, İstanbul’da yaşıyorum ve hayatı dengeleyerek beslenmeyi öğreten biriyim canım 🌿
Güzelim önce şunu söyleyeyim, insülin direnci varken kilo vermenin zor hissettirmesi çok normal, lütfen kendine yüklenme 💛 4-4.5 tempoda 1 saat yürüyüş düzenli yapıldığında kesinlikle yağ yakımına destek olur. Özellikle haftada en az 4-5 gün yaparsan metabolizman zamanla daha iyi cevap verir 👟✨
Ama kuzum hızdan çok sürdürülebilirlik önemli. Beslenmen dengeliyse, takibini doğru yapıyorsan ve yürüyüşü istikrarlı sürdürürsen 5-10 kilo gayet verilebilir 💪 Sabır burada en büyük anahtar.
İstersen yaşam düzenine göre daha özel bir plan için bana yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 🌸
Motivasyon lazım reis o nasıl olacak
Ah canım motivasyon beklenmez inşa edilir 💫 Küçük hedef koy ve her yürüyüş sonrası kendinle gurur duy 💕 Sen harekete geçtikçe motivasyon arkandan koşar 👟✨