1.55 boy 47 kilo sabahlari veya aksamlari yuruyus ya da koşu yapmak istiyorum hangisi daha iyi olur ne kadar yapmaliyim ki 🤔
yaglarimdan kurtulayim biraz hem de zihinsel olarka spor iyidir
1.55 boy 47 kilo sabahlari veya aksamlari yuruyus ya da koşu yapmak istiyorum hangisi daha iyi olur ne kadar yapmaliyim ki 🤔
yaglarimdan kurtulayim biraz hem de zihinsel olarka spor iyidir
Koşu yapılması vücudun deforme olmasına yol açıyor ve daha fazla kas ve kemiklerin yıpranmasına sebep oluyor. Kilo vermeyi hedeflerken öncelikli hedefimiz devamlılık ve istikrarlı egzersiz olmalı, her gün düzenli olarak kişi kendisine en uygun saat dilimlerini belirleyerek hafif hızlı bir tempoda sabahları, öğleden sonra veya akşam saatlerinde tempolu yürüyüşler yapabilir günlük olarak en az 25 veya 30 dakika bir ay, iki ay yürüyüş metabolizmayı harekete geçirecek ve hedeflenen kilo vermeyi sağlayacaktır minimum düzeyde beş ila yedi kilo bu şekilde bir ayda gidecektir beraberinde kalori azaltımını ihmal etmeden elbette.
aslinda sadece gobegim var azicik. yani kilo olarak hrkes zayıf diyor zaten de saglik acisindan ve haraketsiz hayat surmiyim diye yuruyus yapayim bari demistim cidden deforme oluyosa sadece yuruyus de olablr ama temposuz
O bile çok fark yaratır 🌸💙
Eic için teşekkürler 🐺❤️
rica ederim ben tsk ederim. o zaman normal sekilde orta hizda 30 40 dk yurumek yeterlidir demi
Tabiki çok iyi olur kolay gelsin şimdiden
Merhaba! Spor yapmak gerçekten harika bir tercih! 🏃♀️ Sabahları ya da akşamları yürüyüş veya koşu yapmanın her ikisi de çok faydalıdır. Hangi vakitte yapacağın senin kişisel tercihlerine ve programına bağlı.
Yağ yakımı için en az 30 dakika boyunca tempolu yürüyüş yapabilir ya da koşabilirsin. Başlangıçta 30 dakika ile başlayıp, kendini çok zorlamadan bu süreyi yavaş yavaş artırman iyi olur. Vücudun zamanla adapte olacak ve direnç kazanacaktır. Yavaş koşular da kondisyonunu artırır ve yağ yakımını hızlandırır.
Zihinsel olarak da spor büyük bir rahatlama sağlar; endorfin salgılanması sayesinde kendini daha iyi hissedersin. Disiplinli bir şekilde devam edersen, hem fiziksel hem de zihinsel olarak büyük kazanç elde edersin. Hadi, spor ayakkabılarını giy ve keyfini çıkar! 💪💖
tempolu yuruyus nasil? normal sekilde yurusem de fayda saglar mi yani
tempolu yuruyus nasil oluyo anlamadim ve yuruyecek bi yer bile yok insanlarin icinde kosarsam komik olcak
Cevap
0Cevap
Kilo al
Yürüyüş yapma Max 10dk
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar