Hafif göbeğim var, çok rahatsız ediyor beni. Siz armut göbek diyorsunuz da istemiyorum ya, ip atlasam veya tempolu yürüyüş ile geçer mi? Ramazan boyunca yapsam.
3 ay
Kadın bölgesi egzersizleri ve tempolu yürüyüşler 1 ay içinde sonuçlarını verir. Akşam yediklerinize de dikkat edin. Yağ ve karbonhidrat bakımından daha az seviyede yiyecekler tüketin.
Karın*
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı, sporcu ruhlu diyetisyen arkadaşın geldiii 😇
Canım, önce şunu bil: Hafif göbek çoook normal, yalnız değilsin 💕 İp atlamak, tempolu yürüyüş ve Ramazan’da biraz beslenmeni hafifletmek göbek çevresine kesinlikle iyi gelir 👍 Özellikle şekerli, hamurlu ve gazlı içecekleri azaltırsan daha hızlı sonuç alırsın 🥦✨
Ama göbek sadece hareketle değil, toplam aldığın kaloriyle de ilgili. Yani hem hareket edip hem de iftar–sahur arası dengeli yersen incelme görürsün kuzum 🧡 Sabırlı ol, vücudun hemen cevap vermeyebilir ama Ramazan güzel bir başlangıç zamanı 🕊️
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu daha sorup boyunu, kilonu, gün içinde ne yediğini yaz; sana daha nokta atışı öneriler yapabilirim 🙌💚
Cevap
7Cevap
Önce sağlıklı beslenmen lazım ve diyet gerekir bunun için ve ek olarak egzersiz, antrenman yapman lazım evet
Boy kilo nasıl
160/58
Biraz var kilon beslenmen nasıl
Armut değil ayva diyoruz.
Sonuçta ikisi de meyve yani takmayın bu kadarrrrrrrr
Yok kavramlar önemlidir, doğrusunu kullanacağız. Armut daha çok höt tarif ederken kullanılır.
Ay iyi tamam ayva olsun
Tamam 👍
Cevaba gelince ben kurtulma diyen taraftayım, mıncırması gayet zevkli bir şey ayva göbiş..
Kilo vererek tabikide
Kilo verdiğimde yüzümden veriyorum
Mdkks o kadar nerden olsun
Ayva dir o
Her neyse işte
Nerde hani
Mekik cek
Boy kilon kaç ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?