Ne kadar kilo verirsem veriyim gitmeyen bi alt göbeğim var spor da yapıyorum kilom fazla da değil ne yapmalıyım?
26 gü
Tamam sağlığın için spor yapman önemli kendini önemsediğini de gösteriyor ama bence gitmiyorsa kalsın. Bende de var. Çok tatlıs bir görüntü olduğunu düşünüyorum. Yorumdaki bazı arkadaşlar senin neler düşünebileceğini bilmeden direk kilon fazla ya da fazla hamur işi tüketiyorsun demişler ama. Onlara iki lafım olucak. Bu kadar iyi biliyorsun da ayva göbeğin sadece üst vücut zayıfladığında çıktığını bilmiyor musun yani. İnsan hamur işi de yiyebilir bu o arkadaşı hiiçç alakalar etmez. Ben bu hayatı insanlar beni eleştirsin diye yaşamıyorum sonuçta. Bu soruyu yazan kişide millet onu eleştirsin diye yaşamıyor. Adam gibi kız soru sormuş onu incitecek tarzdan yazmışlar. Saçma bence bunlara kulak asma. Çevrendekiler de kulak asma. İnsanlar öyle düşünüyor diye sende öyle düşünmemelisin. Kendi bakış açınıda düzeltip kendinle barışık bir insan olabilirsin. Hayata bir kere geliyoruz ve çevremizdekileri dinleyip kendimizi şekilden şekile sokacak kadar kısa bir hayatımız var. O yüzden kendinle barışık olmanı ve ayva göbeğini de sevmeni isterimm. İnsanların ne düşündüğü önemsiz. Dış görünüşün de bu kadar takılı kalmamanı öneririm. Dış görünüş her şekilde değişir önemli olan senin iç güzelliğin tatlımmm 🤍
Evlen benle yağmur 🫸🫷🩷
Cevap
17Cevap
1-) protein ve sebze ağırlıklı beslenme
2-) spor ve kardiyo
3-) bolgesel spor hareketleri
4-) bol su ve yeşillik tüketmek
bendede var spor yap kardiyoya agirlik ver bol su ic
demekki hala kilon fazla ya da çok hamur işi yiyosun
%21 lik yağ oranım var hamur işi değilde şeker çok yerim
sebebi bu
Bunu öğrenmek üzdü
çikolata ye üzüntün geçer :)
Daha da üzermiş ya hani dlnd
üzmez üzmez
Yakışıyor kadınlara çok bence o kadarda dert etmeyin
Neden kurtulmak istiyorsunuz ki. Ayba göbek her zaman çekicidir
Ayva göbekten kurtulma ya yakışıyor bence kadınlara
Demkki oluru öyle ya da estetik kalıyor geriye gerdirme falan
Ayva göbek çok yakısıyor kadınlara bence uğraşma eminim çok tatlıdır 😀
Kız gitmiyor ya ben 173 boyundayım 55 kiloya kadar düştüm asla gitmiyor şeker çok severim ondan kaynaklı da olabilir bilemiyorum 😁😁
Yeme içmene dikkat et ve egzersiz yürüyüş vb
Sezaryen doğum yaptıysan gitmez maalesef
Yok be ne doğumu
Günde en az 50-60 mekik çek
Beslenme değişmelisin
Boy ve kilon nedir?
171cm 57 kg
Beslenme tarzın önemli onu değişmen gerekli artı sana bir şey tavsiye edebilirim bu konuda
Nedir
Bir uygulama var kas yaptıran 8 seans filan. Nerde yaşıyorsun
Sporrr
mekik çek sürekli işe yarar
Benim de göbüş var nefesimi içime çekiyorum:)
Bu bizim kaderimiz de nefesi çekince ayva kalıyor orada djjd
Mekik
Yapıyorumm ama tık yok
Alt göbek rahim değil mi ya
Her gün ayva suyunu kaynatıp iç bir bardak
Alt göbek dünyadaki en güzel şey kalsın bence
Nefes egzersizi sabah yastığı altına koy
en güzel göbek o zaten
Gitmez o
O yüzden ayva çiçek açmış yaz mı gelecek söyleyerek onunla barış
Takıntılıyım ben barısamamm
Spor yaparak