Doğumdan kalmış çatlaklar ve sarkmış göbekten nasıl kurtulacam daha 23 yaşındayım oysa

Karnında hala ödem var. Eczaneye gidin bayan bir eczacıya danışın size krem önerisinde bulunacaktır. 1-2 ay içinde kötü görüntü düzelecektir. Fazlalıklardan kurtulmak için bol bol su için ve spor yapmayı ihmal etmeyin 👍
bacım ,
dogum sonrası maalesef olabılıyor.
tavsıyem , doktor diyetisyen ıle gorusmen . 3 aya vucut toparlayacaktır. en son estetisyen ile gorusmen , daha kotulerı bıle duzeldı.
intyernetten videolar mevcut karın sıkılastırma ıle ılgılı evde yapacagın dıyet ve sporla cozebılirsin.
Yazık etmişsin kendine bu yaşta bu kadar kilo ama doğru diyet ve sporla bundan kurtulman imkansız değil kurtulanlar var..
Ben onceden 85 kiloydum 2 yıl içinde 20 kilo verdim ve göbeğim böyle kaldı spora gidemiyorum evde egzersiz yapıyorm ama artık gitmiyor
20 kilo vermen büyük başarı düzelmesi için yardım almalısın sporla sıkılaştırabilirisn biraz ama evdeki sporla olmaz eğitmen gözetiminde olmalı
Cevap
14Cevap
Vücudun aşırı deforme olmuş kilo ve spor şart yanında cerrahi müdahale de gerekebilir.
Ben 20 kiloyu evde sadece egzersiz ve yemek yemiyerek verdim kocam asla izin vermiyor dışarı çıkmama spora gitcem desem öldürür beni maalesef
Ben her halini seviyorum diyor izin vermez ben zaten kimse için değil kendim için veriyorum fazla kilolarımi
Kadın olmak kolay değil al buda ispatı. Egzersiz yapman gerekiyor öncelikle çatlaklar için de krem kullanmalısın. 🌹
Dilan Polat'ın merkezine gidebilirsin, orada çözümler var. Veyahut başka yere de gidebilirsin ama orayı methediyorlar daha çok çevrem
Kilo ver biraz sonra sarkık gider sonra da fazla çatlak görüntü olmaz sorun etme fazla hamilelikte çatlaklar oluyor
Kesinlikle bir uzmana görün
bundan daha kotuleri bile duzeliyor buda duzelir yeterki motivayonun olsun
deri aldırma ameliyatı gibi bir şey vardır herhalde
Gençleri en az 2 sene cinsellikten soğutun tebrikler 🤣🤣
Korkunç diyorum lütfen darılma. Ameliyat şart maalesef
Bu nasıl göbek ya midem kalktı çok iğrenç duruyor gir deri gerdirme ameliyatı ol ya da geri kilo al düzelirsin
bu nasıl göbek ya? sanki kurak görmüş sulu tarım arazisi gibi :)
Google'de bak istersen çoğu kadında doğumdan sonra böyle oluyor
Niye boyle oldu ya bu? Tamam deforme olur ama bu fazla sanki.
80 yaşında nene karnı bile böyle değil kimi kandırıyon
Her gün çocuk doğurunca böyle olmuyordur inşallah
Yani herkesde böyle olmuyor
Yürüyüş + karbonhidrat şeker kes.
Çok kötü değil birşeyler yapilmasi lazım evet
Nasıl bir işlem geçirdin
Spor yapmani tavsiye ederim
Sezeryan mi dogurdun..
Bize göstermeseydin keske
Bu 23 yaş göbeği değil bence 73 olmasın o
Şu an kaç kilosun peki şu an
65
Maalesef spora gidecek durumum yok bu zamanda karnımızı zor duyuruyoruz
Yok esim zaten doğumdan onceki halimi biliyor hiç böyle değildi hamilelikte aşırı kilo aldığım için böyle oldu fala kilolarimi verdim ama gobekte böyle kaldı
Kimse zaten umrunda değil ben böyle kendimi iyi hissetmiyorum
bu göbeek senın değil
Tasssak gibi göbek
Bu ne la
Ciddi senn gobekmi
Evet çok mu kötü
Konusabilrmyz izn verrsen burada değil ama
Lurfen
Ne diyeceksn burada de
Yok lutfen
Birazck burada olmasn
Rica ediyorm