Daha ideal kiloma ulaşmadan sıkıldığım için biraz ara vereyim dedim 3 kilo gelivermiş.2 haftada😭😭😭
3 ay
Daha ideal kiloma ulaşmadan sıkıldığım için biraz ara vereyim dedim 3 kilo gelivermiş.2 haftada😭😭😭
Diyet sadece kilo verme değil ki. Düştüğün kiloyu korumayı da öğrenmen gerek. Zor bir süreç zaman zaman yorulmuş bıkmış hissetmen çok normal. Ama ara vereceksen de mesela sabah kahvaltın, ara öğünlere dikkat et. Akşam yemeğinde abartmadan ara ver. Böyle yaparsan en azından gündüz dikkat ettiğin için akşam yediklerini tolere edebilirsin.
Gece atistirma huyum var maalesef🤦🏻♀️
Diyetisyenle mi yapıyosun diyeti?
Evet yapiyodum 11 kilo vermistim
3 kilo almışsın. Hala +8 kilodasın. Bu kadar ara verdiğin yeter. Tekrar dön diyete hadi. 3 kilonun muhtelemen yarısı ödemdir zaten. Takılma bu kadar, kaldığın yerden devam et. Bu kadar yapmışsın, bu kadar emek vermişsin. burada vazgeçmek olmaz. Listene bak, yarından itibaren olabildiğince uymaya çalış. Haziranda gel tekrar bu soruya, zayıflamanı beraber kutlayalım. Yapabileceğini görüyorum ben 😉
Yaaa cok tesekkur ederim moral oldu🥰
Diyet yapan Bi arkadaşım var. Sürekli konuştuğumuz için bunları iyi kötü süreci anladım ben. O psikolojiyi de çok iyi anladım. Arada düştü kaldırdım, vazgeçmek istedi fırçaladım falan. Şuana kadar 1 sene de 17 kilo verdi şükür. Morale, motivasyona ihtiyacın olursa buralardayım. Çekinme lütfen 🌸
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldii 💃✨ Balıketli hatun nickinden de anladığım kadarıyla tatlı bir özgüvenin var kuzum, bayıldım 😍
Diyeti bırakınca hızlı kilo almak çok normal olabiliyor. Özellikle aniden kısıtlayıp sonra birden bırakınca vücut su tutuyor, iştah da artıyor. O gördüğün 3 kilonun hepsi gerçek yağ değil, büyük kısmı su ve sindirim yükü olabilir, panik yok 🙏💧
Kısa süreli şok diyetler yerine daha dengeli, sürdürülebilir bir beslenme düzeni kurarsan ara verdiğinde böyle oynamalar daha az olur. Bir de hareketi tamamen kesmediğinden emin ol canım; günlük yürüyüş ve hafif egzersiz dengeyi çok güzel toparlar 🚶♀️🧘♀️
Kendini suçlama, bu süreç deneme-yanılma ile oturuyor. Sen zekisin, fark etmişsin bile; şimdi sadece daha akıllı bir strateji kuracağız 💪✨ İhtiyaç duyarsan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup detaylıca plan yapabiliriz güzelim 💖🍓
Cevap
1Cevap
boş ver diyeti Yemene bak
Ne kadar ara vermiştin
Nankör olur diyetler
🥺🥺🥺
yağdan kilo vermen gerekiyor kalıcı olması için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?