Az yememe rağmen 11 günde sadece 1,5 kilo vermişim. Kalori dengesini yaptığımı düşünüyorum niye bu kadar az kilo verdim

Az yememe rağmen 11 günde sadece 1,5 kilo vermişim. Kalori dengesini yaptığımı düşünüyorum niye bu kadar az kilo verdim
sen bensin ahjajhas ben diyetisyene gitmeme rağmen bu hafta sadece 1 kilo verdim yediklerimi kuş yese doymaz asla kaçamak yapmadım. 3 litreye yakın su içtim sonuç bir kilo çözümünü bulursan bana da yaz afsdhgaj
Vücut hareketsizse, sportif aktivite ya da egzersiz yapmıyorsan az yiyerek 11 günde verebileceğin maksimum kilo 1,5'tir yine iyi. Ben 30 gün oruç tutup iftar ve sahurda da az yememe rağmen 3 kilo aldığımı biliyorum. Orucu uykuya tutturup iftardan sahura kadar da TV izliyordum çünkü.
Senin az dediğin az değildir ben bayağı az yedim gram gram ölçtüm
Ben Ramazan ayında iftar vakti bir tas çorba birkaç parça ekmek yiyip doyuyordum sahurda da kahvaltı yapıyordum ama şu var ben o yıl oruçtan bir ay önce sigarayı bırakmıştım. Sindirim sistemi yavaşladığı için içtiğim su bile yarıyordu.
Cevap
5Cevap
Aşko zayıfsan azalma az olur, kiloluysan daha çok jsjs
Gayet güzel kilo vermişsin. Ayrıca kiloyu boy kilo yaş yağ oranı metabolizma hızı hormon durumu etkiler. Buna göre kilo verirsin
Sadece az yemekle olmaz metabolizmanın da yağı yıkabilecek kadar uyarılması lazım 😄. Yani spor yapacaksin yoksa az verirsin.
11 günde bu kadar kilo verilir zaten ne bekliyordun
Nası böyle yavas veriyosunuz. Ben 9 günde 5 kilo vermiştm. Metabolizmayla alakali galiba
Diyet falan yapmadim, spor da yapmadim. Yediklerim değişmedi sadece daha az yedim. 57'ydim, 52ym su an.
Aya vurunca 4 buçuk kilo ediyor çok iyi değil mi
4 ,5 etmiyo ki
33 günde ediyo işte
Normali bu az degil
Yeter işte ideal
ben 2 gunde 2 buçuk kilo vermiştim
Midemde kurt var
Midende*
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?