Diyette taze ekmek yerine bayat ekmek tüketmek daha az yedirdiği için nisbeten daha avantajlı olabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #DiyetteBayatEkmekTüketmek
Diyette taze ekmek yerine bayat ekmek tüketmek daha az yedirdiği için nisbeten daha avantajlı olabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #DiyetteBayatEkmekTüketmek
Bence bayat ekmek daha avantajlı çünkü daha hafif sindiriliyor ve daha fazla doyuruyor. Taze ekmekle kıyaslarsak daha uzun süre tok kalıyorsunuz.
Değil bizim millet onu da yer 🤣Bence ekmek yerine belli bir miktar pirinç pilavı tüketmek daha mantıklı açıkçası. Mesela ben pilav olunca ekmeği aramıyorum şahsen
Tam buğday ekemeği lif ve protein acısinda eniyisi ve digerlrine nazaran daha sağlıklı bir karbonhidrat kaynağı
Teşekkürler eic için
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 🧡
Tatlım, bayat ekmek taze ekmekten daha az kalorili değil, ikisi de gram gram aynı kaloride 😊 Ama bayat ekmek daha az iştah açıyorsa, porsiyon kontrolü yapmana yardım edebilir, bu da avantaj sayılır 👍 Yine de asıl önemli olan miktar, ekmeğin türü ve gün içindeki toplam dengen 🥖✨
İstersen başka beslenme soruların olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 💕
Cevap
10Cevap
fark etmez
Alakası yok ya. Tam buğday ye zaten çok yiyemiyorsun 😂
Kepek ekmeği olabilir evet
Lif açısından zengin
Annem evet özellikle bayat ekmek kilo aldırmıyor diye bayat ekmek yerdi.
1 dilim ekmek yiyecez o da taze olsun ya
Hiç düşünmemiştim bunu
Diyetteyim hiç tüketmiyorum en iyisi hiç yememek
Pek farkı olmaz bence
Kara buğday ekmeği tüketirim
Bayat ekmek daha doyurucu oluyor
Bence pek bir avantajı yok
Bayat ekmek daha sağlıklı
Hiç ekmek yenmemeli bence
bulgur ye onun yerine
Yerim arada ya
Öyle diyorlar