Siz bakmayın öyle, Canan Karatay gibi onu yemeyin bunu yemeyin diyenlere. Can boğazdan gelir, her şeyden az biraz yiyip, vücudunu hiçbir besinden mahrum bırakmayacaksın. Elbette yediklerine, içtiklerine dikkat edeceksin ama hiçbir şeyi de tamamen kesmeyeceksin. Ekmek hemen hemen bütün yemeklerin yanında yenilen ve "doymak" konusunda ki bana sorarsanız en büyük etken. Ekmeksiz olur mu hiç? Ayrıca ekmek, bolca karbonhidrat içerdiği için bence harika bir enerji kaynağıdır. Burada yazılanlara bakmayın efendim, yiyin, doymazsanız yine yiyin. Lütfen, şu videoyu da izleyin konumuz ile doğrudan doğruya alakalıdır.
B grubu vitaminler ekmeklerde yoğunlukla bulunan bir vitamin türüdür. Bu vitaminler eksiklik gösterdiğinde kaslarda ve eklemlerde zayıflık görülebilir. İnkar edilse de edilmese de ekmek hepimizin DNA'larinda kodlu bir gidadir. Hangi türünü tüketeceği kişiye kalmış bir seçimdir ancak ekmek yemeyen bilsin ki kaslarına en büyük zararı verir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ekmek cok yiyorum ben de maalesef. Aslinda herseyi ayarinda yiyeceksin. Ekmekle doymak da aslinda saglıksız, daha doğrusu daha az ekmek daha cok yemek yemek daha sağlıklı. Ekmek direk karbonhidrat. Yemeklerdeyse neler var neler aslinda da işte 8nsan tiryakisi olunca...
Sağlıksız çunku artik bugdaylarin genetigi hep oynanılmış ekmeksiz gayette doyuluyor ekmegin yoklugunu hic hissetmiyorum saglikli bir yasam tarzini benimserseniz doyurucu bir suru saglikli besin bulabilirsiniz
1960 yılında ABD islahlastirma adı altında buğdayın genetiği ile oynadı ve o zamandan beri buğdaylar verimsiz. bizi doyurmuyor. bir bütün ekmek yeyip iki saat sonra hiç yememiş gibi acikirsiniz, bunun sebebi kan şekerinizin ekmek yediğinizde yükselmesi ve aniden düşmesidir. bugday göbeği kitabını okumanızı ve Dr ümit Aktaş i dinlemenizi tavsiye ederim.
inanç? bütün buğdaylar genetiği ile oynanmış cüce buğday yani zehir. bu sebeple günümüzde aslında gluten alerjisi olmayan insan yok, dozları farklı. gerçek siyez ekmeği, kara buğday ekmeği filan bulursanız alın ben evde yapıyorum.
Kendi adıma konuşuyorum benim için ekmek şart değil zaten normalde de pek tercih etmiyorum. Eğer yiyeceksem de beyaz unlu kesinlike yemiyorum tam tahıllı olmalı.
En İyi Cevaplar