Sadece kilo vermek için nar ve üzüm yemek bana göre asla mantıklı değildir ve ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #KiloVermekİçinNarVeÜzümYemek
Sadece kilo vermek için nar ve üzüm yemek bana göre asla mantıklı değildir ve ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #KiloVermekİçinNarVeÜzümYemek
Sadece nar ve üzüm yiyerek kimse kilo vermez... birincisi şeker zaten meyve ne olsa... Sadece lif alsa anlarım ikincisi çok açlık hissedicektir sade meyve yemek acıktırır bu yüzden yanına yoğurt kefir süt ekleriz :))
Üçüncüsü vücut kendini korumaya alır ve istediği yağ yakımına bir sğre sonra ulaşamaz
Sırf kilo vermek için nar ve üzüm yemek çok mantıklı değildir. Nar ve üzüm sağlıklı meyvelerdir; lif, vitamin ve antioksidan içerirler. Ancak ikisi de meyve şekeri (fruktoz) açısından görece yüksektir ve tek başına ya da ağırlıklı olarak tüketildiğinde kalori alımı fark edilmeden artabilir. Kilo vermede asıl önemli olan tek bir besine odaklanmak değil, dengeli beslenmek, yeterli protein almak, sebze ağırlıklı yemekler tüketmek ve düzenli hareket etmektir. Sadece nar ve üzümle beslenmek hem uzun vadede sürdürülebilir değildir hem de vücudun ihtiyaç duyduğu protein, sağlıklı yağlar ve bazı minerallerin eksik kalmasına yol açabilir. Kilo verme hedefi varsa, meyveler ölçülü şekilde dengeli bir beslenmenin parçası olmalıdır.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Sırf kilo vermek için sadece nar ve üzüm yemek çok mantıklı değil.
Evet, ikisi de sağlıklı, vitaminli ve doğal şeker içeriyor ama sonuçta şeker yine şeker. Özellikle üzüm kalorisi fark edilmeden yükselen bir meyve. Sadece bunları yersen kısa vadede tartıda düşüş görebilirsin ama bu yağ kaybından çok kas ve su kaybı olur. Ayrıca bir süre sonra halsizlik, tatlı krizleri ve geri kilo alma riski çok yükselir.
Bence kilo vermek, tek tip besinle değil; dengeli ama sürdürülebilir bir şekilde olmalı. Nar ve üzüm elbette yenir ama yanında protein, lif ve sağlıklı yağlar da olmalı. Yoksa bu iş hem sağlıksız olur hem de uzun vadede işe yaramaz.
Teşekkür ederim
Karaciğer yağlanması muhtemel. Bunlar sıklıkla değil belirli aralıklarla yenmesi lazım. Glikoz ve fruktoz içeriyor. Glikoz kan şekerini yükseltirken, fruktoz vücutta yağ olarak depolandığı için iç organ yağlanması yapabilir.
Ben Fit Meli, 29 yaşında bir diyetisyenim güzelim 🍇🍎✨
Kesinlikle haklısın, sırf kilo vermek için sadece nar ve üzüm yemek hiç mantıklı değil ve uzun vadede metabolizmanı bozar 🙅♀️ Nar ve üzüm tek başına mucize değil, üstelik şeker oranları da yüksek. Dengeli tabak, yeterli protein, sağlıklı yağlar ve sebze şart 💚 Kilo vermekle ilgili kafana takılan başka şeyler olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 🌸
Cevap
18Cevap
Nar ve üzüm suyu kahvaltıda çay yerine diyet döneminde içilebilir ama sadece bunları yemek mantıksız.
kilo vermek için kalori açığı lazım. bir yemek kilo verdirmez.
Kilo vermek için nar ve üzüm yenmez. Bunlarda şeker miktarı yüksektir. Kilo vermek isteyen şeker ve karbonhidrat tüketimini düşürmeli, protein ve biraz da yağ ağırlıklı beslenmelidir.
Nar ve üzüm ile zayıflama olmaz. Meyve şekeri güçlüdür ve zayiflatmaz kalorisi düşük lifli gıdayı az tuket
Organ yetmezliği ve anoreksiya nervoza ile sonuçlanabilecek durum. Sonucu da tahmin edersiniz ki ölüm olur.
Değil tâbi 1 ay diyetisyene gittim daha bir kere bile böyle tavsiyede bulunmadı. Çok şükür 18 kilo verdim.
Hayır hiç mantıklı değil onu vitamin ve enerji niyetini almak gerekir
Kilo vermek de kolay almakta. Ama sadece nar ve üzüm yersen büyük sorunlar yaşarsın.
Annem bunun kiraz versiyonunu yapmıştı. Kiraz dışında bir şey yemedi hastanelik oldu.🤷♀️
Önce diyetisyene gidilir ona göre yenir içilir..
Öyle bir şey mi var miş deneyim bari
Sürekli olarak mı?
Mantıklı değil
Mantıklı değil.
Bunlar da kilo yapar ki.
1 ay sadece su içtim ben 😀
Of yulaf ezmesi aldım da iğrenç ya
Gerek yok meyve ile karın mı doyar
mantikli değil sagliksiz
Ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir..
Bence değil çünkü kilo vermeye etkisi yok
Hayr diyetisyene git