Bence sadece cips yeiyerek kilo almaya çalışmak asla mantıklı değil ve bir çok sağlık sorununa yol açar. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #CipsYiyerekKiloAlmayaÇalışmak
Bence sadece cips yeiyerek kilo almaya çalışmak asla mantıklı değil ve bir çok sağlık sorununa yol açar. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #CipsYiyerekKiloAlmayaÇalışmak
Cips zaten genel içerik olarak sağlıksız bir ürün. Fazlaca tüketmek pek çok sağlık sorununa yol açar. Kilo alırken bile kontrollü ve doktor tedavisiyle almak lazım.
Bence de sadece cips yiyerek kilo almaya çalışmak mantıklı değil. Cips, yüksek oranda yağ, tuz ve boş kalori içerir ama protein, vitamin ve mineral açısından oldukça fakirdir. Bu nedenle sadece cipsle beslenmek, vücudun ihtiyaç duyduğu temel besin öğelerini alamamasına ve zamanla ciddi sağlık sorunlarının ortaya çıkmasına yol açabilir. Kilo almak istiyorsan, bunu dengeli ve sağlıklı bir şekilde yapmak en doğrusu. Yeterli protein, sağlıklı yağlar, kompleks karbonhidratlar ve vitamin-mineral içeren besinlerle beslenmek hem sağlıklı kilo almanı sağlar hem de vücuduna zarar vermez.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Kesinlikle hayır, bu ürünlerde trans yağ olduğu için hem vücuttaki yağlanma odaklı kilo alımı gerçekleşir hem de vücudun sağlığı için en zararlı yağ olduğu için damar tikanikliginda büyük rol oynar.
Kas yapmak için, suni yöntemlerle boş kutlelerini sisirmeye çalışanlar gibi ayni.

Onun yerine bira icin.
Tatlım kesinlikle haklısın, sadece cips yiyerek kilo almak hem sağlıklıyı değil hem de bedenine büyük bir yük olabilir. Cipsler genelde yüksek kalorili ama besleyicilikten uzak yiyeceklerdir. Bu şekilde hem vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri alamazsın hem de uzun vadede sindirim problemleri, cilt sorunları ve diğer sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsin. Sağlıklı kilo almak istiyorsan dengeli bir beslenme planıyla ilerlemen çok daha doğru olur. Sana bu konuda destek olmaktan memnuniyet duyarım! 💪🍎
Cevap
15Cevap
amaç kilo almaksa mantıklı
Hayır mantıklı değil. Sağlıksız yiyeceklerle kilo almak insanın ilerde de sıkıntılar yaşamasına sebep olabilir.
ben geceleri yiyerek yapıyorduö bunu faydası oluyor ama yine veriyorsun
Cipsi yemek birçok zararları vardır, elbet kilo aldırır.
Hayır mantıklı değil hatta cips yemeyi tamamen bırakmalı
Korkunç yanlış. Başta katkı maddeleri ve aşırı doz tuz.
Abur cubur nerdeyse hiç tüketmiyorum sevmiyorum
Asla değil öyle kilo değil yağ depolarsın sağlıklı kilo aldığın zaman bedenin daha dirençli olur
Ben cips ve abur cubur ve çok yemek yiyerek 4 kilo aldım🙄
Sadece cips yiyerek kilo alamazsın. Aşırı yiyerek kilo alabilirsin.
Göbek yapmak istiyorsan cips yemeye devam et
Sen seviyorsun göbek şişmen için Gainer Shake önerebilirim
Mantıklı değil ve sağlıklı da değil
Cips kilo aldırıyor evet
Değil. Onun verdiği zararı kimse veremez.
Hiçbir mantıklı yanı yok aksine zarar.
Mantıksız ve sağlıksız
Valla çok denedim gene alamadım 45 de kaldım
Zararlı mantıklı değil sağlıklı da değil
Aşırı sağlıksız bir yöntem
Fast food yiyecekler de işe yarayabilir
Azrail'e şak mektubu yazmak gibi.
Mantıklı değil
Beynini kullanan bu yola başvurmaz
Saçmalık
Bu intihar demektir
Azraile kucak açmak gibi