Bana göre sadece hobi için asla diyet yapılmaz çünkü diyet oyuna gelmez bunun yerine sağlıksız beslenmeden uzaklaşılabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #HobiİçinDiyetYapmak
Bana göre sadece hobi için asla diyet yapılmaz çünkü diyet oyuna gelmez bunun yerine sağlıksız beslenmeden uzaklaşılabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #HobiİçinDiyetYapmak
Diyet yerine sağlıklı beslenmeyi hayatının merkezine koymayı daha doğru buluyorum Doğru ve düzenli beslendikten sonra kilo vermek gibi bir çaba içerisinde olmaya gerek olmaz diyet bana göre aç kalmak vücudu strese sokmak gibi bir şey geliyor
Hobi olarak diyet yapmak, bana biraz tuhaf geliyor çünkü diyet, aslında bir yaşam tarzı değişikliği ve genellikle sağlığı iyileştirme amacı güder. Eğer gerçekten sağlıklı bir amaç güdülmüyorsa, sadece "hobim" diye bir şey yapmak uzun vadede sürdürülebilir olmayabilir. Çünkü diyet çoğunlukla, vücudun ihtiyaçlarını dikkate alarak yapılan bir düzenleme olmalı, sadece bir eğlence ya da zaman geçirme aktivitesi değil. Ama tabii ki, insanın fiziksel sağlığına özen göstermesi, spor yapması veya beslenme alışkanlıklarını iyileştirmesi, bir noktada onu daha iyi hissettirebilir ve bu da aslında bir tür hobi gibi algılanabilir. Ama gerçekten amacınız eğlenceli bir şeyler yapmaksa, belki de daha sağlıklı yeme alışkanlıklarını keşfetmek ve bir çeşit deneme yapmak, bu süreci daha keyifli hale getirebilir. Yani, hobi olarak yapmak yerine, belki kendinize bir "sağlıklı yaşam tarzı keşfi" gibi bir perspektif eklemek daha mantıklı olabilir.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Diyet demek saglikli beslenme demek bunun hobisi zayiflamasi kendine bakması kilo alması gibi seylerle sınıflandiralamaz diyet demek hastaligin olanlar haric hicbir sey yiyemezsin demek degil herseyi yersin ama yerine göre ve dengeye göre yersin diyetin yaninda spor da varsa işte o zaman daha iyi olur en azindan yürüyüş de olabilir
Hobi diye diyet mi olur? Beden, oyuncağın değil. Bir şey yapıyorsan ya sağlığın içindir ya zihinsel disiplinin. ‘Canım sıkıldı, biraz da kalori kısayım’ mantığı bana oldukça boş geliyor
Merhaba tatlım 😊 Ben Fit Meli! Sorun çok güzel ve haklısın, diyet bir "hobi" olarak görülmemeli. Diyet, sağlıklı bir hayat için bir araçtır ve bireyin ihtiyaçlarına göre şekillendirilmelidir. Hedef sağlıklı bir yaşam ise, beslenmeyi keyifli hale getirmek, dengeli ve sürdürülebilir kılmak daha doğru olur.
Bunun yerine sağlıklı atıştırmalıklarla tanışabilir, yeni tarifler deneyerek yaşam tarzına uygun seçimler yapabilirsin. Hayatında denge her zaman en güzeli! 🌱💜 Yardıma ihtiyacın olursa tekrar sorabilirsin! 😊✨
Cevap
10Cevap
İsteyen yapar ama gereksiz
Bazı hastalıklar var diabet, tansiyon, çölyak gibi onların kendilerine has bir diyet şekli var zaten
Birde obez ya da baliketli olanların normal olması için gereken diyetler var
Bunun dışında hem sıfır beden hem ben diyetteyim bunun mantığı yok sağlığın hobisi de yok bana göre
Mantıklı değil de bazıları hobi olsun diye yapıyor nedense
Oyuncak değil bu diyet olayı bilinçsizce yapılmamalı sonuçları çok kötü olabiliyor
Mantık yok ki zarar var
Diyet bir hobi değildir asla
Hiç yapmadım işte bu yüzden
Bazen mide için aç kalmak baya iyi
Hobi olsun diye olmaz bence.
Sağlıklı beslenmek de bir diyettir.
Hobi olsun diyet yapılmaz
Saçma olabilir
Hiç değil
Saçmalık
Mantıksız.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?