Bana göre diyette takviye kullanmak hiç şart değil ancak gerekiyorsa tabiki kullanılabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetteTakviyeKullanmak
Bana göre diyette takviye kullanmak hiç şart değil ancak gerekiyorsa tabiki kullanılabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetteTakviyeKullanmak
Bence şart açıkçası, gerek supplement gerekse diğer takviyelere yer vermek gerekli. Diyet yaptığınızda süreklilik istiyorsak zahmeti minimize etmemiz lazım, bu da gıda çeşitliliğini düşürmekten geçiyor. Çeşitlilik düştüğünde bazı makrolar tamamlanabilse de kalori açığı yaratmaya çalışırken vücudun sağlıklı aralıkta beslenebilmesini sağlamak bence zor oluyor. Ben destekliyorum takviye ve supplement kullanımını. He tabii ki de yemek yerini tutmaz hiçbiri o ayrı
Diyette takviye kullanmak zorunlu değil.
Diyetisyene gidiyorsunuz size takviye ilaçlarını veriyor, siz de düzenli kullanıyorsunuz.
Ben tavsiye etmiyorum.
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli 😊
Seninle tamamen aynı düşünüyorum! Diyet sırasında takviye kullanmak, ihtiyaçlarına ve hedeflerine göre şekillenebilir. Eğer dengeli ve yeterli besin alıyorsan, takviyeye hiç gerek kalmayabilir. Ancak vücudunun belirli vitamin ve mineral eksiklikleri varsa ya da spor yoğunluğun yüksekse takviye destek olabilir. Her şey kişiseldir ve bir uzmana danışmak bu konuda en doğrusu olur. 🌿✨
Aklına takılan başka bir şey olursa, bana her zaman yazabilirsin! 💛
Cevap
15Cevap
Vitamin eksikligin varsa iyi olur
Eğer eksik ise kullanmak gerekiyor ya da ona uygun beslenme.
Evet. Vücut diyette iken bazı gıdaların vitaminlerini alamaz. Bu yüzden takviye almak önemli bu süre zarfında
Bilmem daha önce hiç vitamin bile kullanmadım çümkü ihityaö hisertemdim ama şimdi yeni başslıdm vitamin vs kullanmaya
Tamam takviye kullan ama daha sonra bıraktığında daha fazla kilo almıyor musun
Doğal kaynaklardan protein, carnitin vesaire karsilanabiliyorsa çok gerek yok
Güzel bir diyet yaparsan şart değil. Kendi kendine veriyorsun kilo. Yeter ki dikkat et.
Vücudun kaybettiği enerjiyi toplamak için gerekli olabilir
Yani bazı takviyeler gerekli OMEGA 3 ve kalsiyum gibi
Bence bunu doktor kontrolünde yapmak en güzeli
Şart değil. Spor yapıyorsan Omega-3, creatin, d vitamini falan iyi gider
Bence Eğer sağlık problemleri yaşanıyorsa kullanılabilir.
Proteinli yemekler yesen de yeter sana
Sizce diyette tarti kullanmak sart mi?
Hiç bir fikrim yok : D
Şart bitkim düşeriz sonra
Önemli faydaları olabilir.
Ben sadece D vitamini alıyorum hafta da 1 defa
Diyetisyen gerek görmüşse kullanılır
şart değil.
Bence değil
Evet lazım ya
Hayır değil
Gerekebilir