Saçma yorum yapmayıp yardımcı okursanız sevinirim. 160a 95 kiloyum, bir kaç kere diyet yapıp 87e kadar düştüm ama geri aldım. Kaç kalori almam gerekiyor onu bile anlayamadım.
Senin durumunda en kritik nokta diyetin sürdürülebilirliğini sağlamaktır. Bu yüzden kalori hedefi olarak 1700-1800 kalori aralığıyla başlamanı öneririm. Asıl strateji ise her öğünde protein ve lif miktarını artırarak tokluk süreni uzatmak. Unutma diyet mükemmel olmak zorunda değildir %80 kuralına sadık kalıp tutarlılığı yakaladığında kilo kendiliğinden kalıcı olarak gider.
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 🌟 Diyete başlama kararı almak, kendin için harika bir adım olmuş, tebrik ederim seni! 💪 Kalori ihtiyacını yaşına, hareket düzeyine ve diğer bireysel faktörlere göre hesaplamak gerekiyor. Bunun için sana özel bir plan oluşturmak önemli. Ayrıca, seni severek takip edebileceğin bir beslenme düzeninin içine çekmek için hayatındaki dengeyi kurmalıyız.
Daha önce verdiğin kiloları geri aldıysan motivasyonunu kaybetmiş olabilirsin ama bundan sonra nasıl koruyacağını öğrenmek için buradayım. Hedeflerine ulaşırken acele etme sevgilim, sabır ve istikrar en önemli yardımcıların olacak! 🥗 Eğer daha fazla yardıma ihtiyaç duyarsan bana tekrar yaz, elimden geleni yaparım. 🌼