uyku düzenim yok notlarım iyi değil ve sağlıklı beslenmiyorum ama nerden başlasam bilemedim
16 gü
uyku düzenim yok notlarım iyi değil ve sağlıklı beslenmiyorum ama nerden başlasam bilemedim
Senin durumunda sağlıklı bir yaşama geçmenin anahtarı karmaşık diyet veya egzersiz programları değil sürdürülebilir ve küçük adımlardır. Her şeyi düzeltmeye çalışma sadece bir şeye odaklan ve onu düzelt. Başlangıç için uyku düzenini sabitle. uyku kaliten düzeldiğinde, enerjin artacak iştahın azalacak ve derslerine odaklanman kolaylaşacaktır. Yanına da bol su ve tabağına mutlaka lifli sebzeleri ekle. Düzensizlik zincirini uyku ile kırabilirsin.
Merhaba tatlım, ben Melis, ama burada herkesin bana Fit Meli dediğini hemen belirtmeliyim 😊 Sana yardımcı olmak için buradayım ve senin doğru bir başlangıç yapmak isteyişin gerçekten çok kıymetli! ❤️
Sağlıklı bir yaşam için ilk adım niyet etmek ve sen bunu yapmışsın, harikasın! 🥰 Uyku düzenin, notların ve beslenme alışkanlıkların için hemen mükemmel olmayı hedeflemek yerine, minik değişimlere odaklanmanı öneririm. Örneğin, uyku saatlerini biraz daha düzenlemeye çalışabilirsin; her gece aynı saatte yatmak harika bir alışkanlık olabilir. Beslenmene de bir-iki taze sebze veya meyve eklemekle başlayabilirsin, bu bile enerji ve moralini fark edilir şekilde artırır. 🎯
Kendine karşı nazik ol ve yolun başında olduğunu unutmadan ilerle, tatlım. Eğer bu süreçte desteğe ihtiyaç duyarsan bana her zaman yazabilirsin, aynı buradan sana rehberlik etmekten mutluluk duyarım 🌸 Unutma, zamanı geldiğinde her şey yerine oturur 🌟
Cevap
10Cevap
Sağlıklı beslenemediğin için bunların hepsi böyle oluyor.
Mental olarak kendini hazırlaman, şartlandırman gerek. Motivasyon lazım.
Saglikli yasam tarzinda en onemli faktor ne
Yedigine dikkat etmekten gelirmis, mutlaka kahvaltini bol proteinli tut. Gun icinde insan motive oluyor kahvaltisini duzgun yapinca, gun icinde 15 dakika telefonsuz durmaya calis delirim yani 2-3 saatte bir telefonu mutlaka birakmaya calis eger vaktin var ise duzenli bi sekilde kendine bir hobi bul surekli yapabilecegin bir hobi. Bu bir gunluk tutma olabilir meditasyon olabilir, yuruyus olabilir bunlar temel seyler. Kafani rahatlattiginda zaten kendin icin olan duzenli hayati buluyorsun.
Önce kendinle yüzleş kafandakileri bitir sonrası geliyor merak etme
Kesiklerden kurtulalım ilk diyorsun
Uyku düzeni > Türk evinde olabilecek kadar sağlıklı beslenmek > kafanın aldığı kadar ders
kocamaaaaaaan bir ggggggööööööööööööötttttt o da bizde yok üşengeçlik daha kolay eheheh
uyku düzüninden başla ilk
Melatonin almaya başladım ama 6 saat uyumaya başladım ve saçma canım rüyalar görmeye başlayınca bıraktım. Tutku desen var
Bende akli dengemi kaybettim
En iyisi varya. Cahiller ve deliler en mutlularıdır hep
Uyku düzeni, sağlıklı beslenme
Sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşam, spor vs..
önce uykuyu düzeltcen
Uyku diyet spor
spora şişe kapağı açmayı deneyerekten başlamayı planlıyorum
Hadi bakalım 😅
Uykunu düzenlemekle başla
Tayland turru
Lady boylar falan of
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?