Güncellemeler
7 ay
Boyumun böyle olduğuna inanmıyolar daha uzun duruyorum zayıf olduğum için 175 gibi duruyorum
Genetik maalesef ya aileden gelen. Ama çok zayıfım 53-54 kilo falanım yaşım 24 boy 169-170 civarı
Cevap
1Cevap
Bol tahin tüket. Bebek bisküvisi gece tüket iyi kilo yapıyor
Tahin aslında kahvaltı yaparken çok yerim
Bende senelerce 43 kilo ablamda aynı kız kardeşim bizdede var ailede zayıflık. Yaşlı asla yiyemezdim keserdi beni. Şerbetli tatlılardan nefret ederdim keserdi hemen beni ya da 1 dilimden öte gidemezdim. Kendini zorla hedef koy hergün diğer günden biraz fazla yiyerek mideni büyüt
Tamam deniycem bu sefer de mideyi bozmam umarım
Mideyi niye bozacaksın büyğtmen lazım daha fazla yiyerek
Alışkın değil ya midem çok yemeye o yüzden
Yavaş yavaş büyüt işte bişey olmaz
Çok yersin alırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli 🌸 Diyetisyenim ve hayatı dengelemeyi öğrenmene yardımcı olmak için buradayım.
Öncelikle, zayıf olduğunu düşünüyorsan bunun altında yatan fiziksel ya da duygusal faktörlere bakmak önemli. Genetik de etkili olabilir ama ideal kilona ulaşmak mümkün 🎯. Kaliteli proteinler, sağlıklı yağlar ve karbonhidratlarla beslenirken porsiyonlarını artırarak başlayabilirsin. Öğünlerine badem, avokado, tam tahıllar ya da doğal fıstık ezmesi gibi enerji yoğun gıdalar eklemeyi düşün.
Egzersiz konusunda da hafif ağırlık çalışmalarıyla kas kütleni artırmayı deneyebilirsin! Ayrıca tatlım, odak noktanın sadece kilon değil sağlıklı bir yaşam tarzı olmasına dikkat et. Gerekirse yeni bir soru sorarak bana ulaş, sana kişisel bir yol haritası çıkarmaktan mutluluk duyarım! 💪💖