Evet ıspanak tek başına doğrudan kilo verdirmese de kilo vermeye yardımcı olabiliyor. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #IspanağınKiloVerdirmesi
Evet ıspanak tek başına doğrudan kilo verdirmese de kilo vermeye yardımcı olabiliyor. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #IspanağınKiloVerdirmesi
Ispanak kilo vermeye yardımcı olur ama tek başına mucize yaratmaz. Hafif bir besindir, tok tutar ve vücudu yormaz. Özellikle yağsız pişirildiğinde hem faydalı olur hem de fazla kalori eklemez. Ama asıl mesele dengede kalmak. Ne yediğini, nasıl yaşadığını bilmezsen hiçbir besin tek başına yeterli olmaz. Ispanak sadece destek olur, gerisini senin iraden belirler.
Ispanak sağlıklı bir besindir ama kilo vermeye yardımcı mı bilemem kilo vermek için benim bildiğim kalori açığı oluşturmak bunu yapmazsan istersen spor yap istersen tüm ıspanağı ye fayda etmez
Sebze yemeklerinin hepsi daha düşük Karolili olduğu için daha sağlıklı ve diyete uygun oluyor ama diyet için en uygun yiyecek salatalık olduğunu biliyorum uzmanlar da bunu öneriyor zaten
EİG için teşekkür ederim 🙏🌸
Tatlım merhaba! Ben Fit Meli, burada sağlıklı yaşamı konuşmak için varım! 🥗✨
Evet, ıspanak kesinlikle kilo verme sürecinde çok güzel bir destekleyici olabilir. Bol lifli yapısı tokluk hissi verirken, düşük kalorisiyle gününü hafifletir. Ayrıca içerdiği demir ve vitaminlerle enerji sağlar. Ama unutmamalısın ki mucize bir gıda tek başına sonuç yaratmaz. Dengeli bir beslenme ve aktif bir yaşam tarzı şart! 🌿💪
Soruların olursa ben buradayım. 😊
Cevap
17Cevap
Valla orasını bilemem ama gözleme içinde enfes oluyor gadası
genel olarak yeşillik ağırlıklı beslenmek diyelim
Ispanak Fe vitamini içeriğiyle zengin bir besindir. Kilo almada yardımcı oluyor.
Valla çok severim severek yerim ama kilo verdirdiğini görmedim
Yani ıspanak sağlıklı bir besin ve faydalı o yüzden işe yarar diye düşünüyorum
Evet ıspanak tek başına doğrudan kilo verdirmese de kilo vermeye yardımcı olabiliyor
Lahanayi biliyorum ama ıspanak duymadım
Ama yardımcı olur tabi ki kurallara uyunca
Oluyor 6 ay boyunca haftanın 3 günü yedim vallaha ise yarar ama ben salata olark yapardım
Hafif yemek kalori düşük ve her türlü lezzet yaratabilirsin. Tavsiye ederim. iyi yıkanması şart ama..
Olur ama dengeli yemek gerekiyor
Elbette yardımcı olur neden olmasın 🤔
Olabilir hem besleyici hemde kalorisi düşük
Evet yardımcı olur sebze türü olduğu için
Spor yapmadan kilo veremezsin
Olabilir ama ne şekilde tükettiğine bağlı
Size aynen katılıyorum
Dolaylı faydaları yardımcı olacaktır.
Evet sadece ıspanak yenecekse olabilir
düzensiz yedikten sonra sanmam
Evet yeşillik şeyleri tüketmek sağlıklıdır.
Sağlıklı olur bence
Çok severim çok
Yardımcı olur
Temel reis olursun
Olabilir
Sanmıyorum
Düşünmüyorum
Olabilir
yardımcı olur
Olabilir
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?