Merhaba arkadaşlar cok duyuyorum diyette kefir tüketiyorlar.
Kilo verdirmeye yardımcı oluyor mu?
Kilo verdirmeye yardımcı oluyor mu?
Keyif zayıflatır mı?
Kefir bol miktarda yararlı bakteri içeren ve bağırsakların çalışmasına yardımcı olan fermente bir süt ürünüdür. Birebir zayıflamaya yardımcı olmasa da beslenme alışkanlıklarının ve saatlerinin düzenlenmesi, spor ve vücudu zorlamayacak diyetler ile bağırsakların düzenli çalışmasına ve tembellik etmemesine yardımcı bir öğedir. Ve bu yardımcı öğe zayıflamaya destek olan bir besindir.

Bir de size minik minik kefirin faydalarından bahsedip aradan çekiliyorum.Kefirin faydaları nelerdir? ■ Besin değeri yüksektir: Protein, karbonhidrat ve yağ içeriği dengelidir. A, B2, B12, folik asit, kalsiyum, magnezyum ve fosfor açısından zengindir.

■Sindirim sisteminin sağlığını koruyucudur: İçeriğindeki bol miktardaki laktik asit ile sindirim sistemini güçlendirir ve korur.
■ Kan şekerini düzenler: Yoğun protein barındırdığı için tokluk hissi yaratır ve şekeri düzenler.

■ Kalp damar sağlığını korur: Probiyotik içeriği ile kolestrolü uygun seviyede tutarak kalp damar sağlığını korur.
■ Bağışıklığı güçlendirir
■Kemikleri güçlendirir
Şöyle ki direkt kefir için zayıflatır diyemeyiz lakin, kefir başlıca temel bağırsak sorunlarına iyi gelen bir içecektir. Bağırsaktaki sorun çözüldüğü taktirdeyse metabolizmanız normal seviyeye gelir buda zayiflamanıza bir etkendir. Sadece kefir içerek de bu olmaz sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam ile desteklemeniz gerekir. 😊
Cevap
4Cevap
Kefir iyidir tembel bağırsak sistemine iyi gelir. Çalışan bir bağırsak zayıflatır. Bunu spor ile de desteklerseniz daha iyi olur sağlıklı vücuda adım adım ilerlersiniz..
Aradiğim yorum çok teşekkür ederim😊🙏
Soğuk pres keten tohumu yağına limon sıkıp da bedeninize bir metobolizma bombası da atabilirsiniz. Limonsuz ağır bir tadı var her damağa hitap etmez bilginiz olsun.
Rica ederim bende fazla kilolarımı vermeye çalışıyorum geçen hasta sakallarımı kestim bir de ne göreyim gıdı çıkmış göbek almış başını gitmiş ayak parmak uçlarımı göremedim çok canım sıkıldı depresyona falan giresim geldi sonra baktım bana hiç yakışmıyor depresyon girmeden çıkıp evde spora başladım plank HIIT gibi olduğum yerde hareketi arttırdım yoğurt keten tohumu limon üçlemesi ile sindirimi kolaylaştırdım kefiri sadece sahurda tüketiyorum onun da tadını pek beğenmiyorum ona da bazen 5 damla limon sıkıyorum.
Limon harika birsey ya 🙂
Keten tohumu pek sevmedim. Ama dediklerinizi dikkate alacağim :) evde spra basladim kac gündür düzenli spor yapıyorum guzel şeyler olacak insallah😀 kefirin tadı kotu mu meyveli kefirlerde var alip denemek lazim aslında. Imkansiz diye birsey yoktur sağlıklı ve mutlu yaşamaya devam:)))
Sağlıklı günlere ulaşmak dileğiyle, kolay gelsin :)
Teşekkür ederim sizede kolay gelsin😊
olmaz, sadece yararlı bakterileri arttırdığı için düzene sokar vücudunu, sen hayvan gibi ye sonra kefir içip zayıfla yok yaa :D
Yok zaten diyet yapıyorum. Hem yiyip hem bunu içip kilo verebilecegimi düşünmek yanlıs
Bağırsak florasina iyi geldiği için faydalı kilo vermede de yardımcı
Anladım😊
Evet oluyor geçen sene 2 ayda 10 kilo vermiştim. Ama bıraktığımda 15 kilo aldım. 😂
Hadi ya :) hiç denemedım aslında alip tatına bakmak lazım😀
Ama hazır olanları tavsiye etmiyorum. Senin yapman lazım. Nasıl olacağını bilmiyor isen eczanede mayası satılıyor.
Hiç içmedim nasil yapıldığınıda bilmiyorum hazir alip tadina bakmam gerek
Evet, ve daha sağlıklı zayıflatır.
Ara ogunlerin vazgecilmezi
olmuyor bence ablam hep ıcıyor ama faydası yok
Peki diyet yapıyor mu tek başına belki yeterli olmaz yaninda diyet yapmalı
dıyet yapıyor ama bazılarından genetıkmıs tabıkı etkısı oluyor sındırım sıstemı ıyı calısıyor ama ablam bıraz dıkkatsız bu arada sen kac yasındasın
23 yaşındayım
sana kısa bırsey danısabılır mıyım saygıda kusurum olmadan soz verıyorum
Tabi
tesekkur ederım. bana yazar mısın 1 dk bıle olsa tek bı mesaj at lutfen syagıda kusurum olmaz yemın ederım beklıyorum lutfen
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?