Son zamanlarda sosyal medyada viral oldu resmen acaba etkili mi zayıflamak için?

Son zamanlarda sosyal medyada viral oldu resmen acaba etkili mi zayıflamak için?

Kefirin zayıflama üzerindeki etkileri üzerine yapılan araştırmalar umut vericidir ve kefir, kilo verme sürecine çeşitli şekillerde destek olabilir;Kefirin aç karnına tüketilmesi metabolizmayı hızlandırabilir. İçerdiği yüksek protein, vücudu enerji üretmeye teşvik ederek kilo kontrolüne yardımcı olabilir.
Tokluk Hissi; Kefir, içerdiği protein, yağ ve karbonhidrat sayesinde uzun süre tok kalmanızı sağlar. Bu durum, gün içinde daha az yemek yemenize ve dolayısıyla daha az kalori almanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, bazı araştırmalar fermente süt ürünlerinden zengin bir diyetin obezite riskini azaltabileceğini göstermektedir. Diyet sürecinde yeterli kalsiyum alımı yağ yakımını hızlandırabilir. Kefir, iyi bir kalsiyum kaynağıdır ve bu özelliğiyle kilo verme sürecine destek olabilir. Özellikle karın bölgesi yağlanmasıyla mücadelede faydalı olabileceğine dair bazı bulgular bulunmaktadır.
kefir bağırsak dostudur içindeki dost bakteriler sayesinde vücudun savunmasını geliştirir ama bu yeni bilinen bir şey değil yıllar öncesinden kefir tüketirim özellikle yulafla
Cevap
9Cevap
değildir.
Ben sabahları aç karnına içtiğimde gün boyunca kendimi tok hissediyorum ara öğünlerde de iyi oluyor bence yardımcı o yönden
On yıldır her yemekten sonra kefir içerim başka sebeple alakası yok zatiflamakla aksine bağırsak florasını düzenlediği için kilo almaya sebep olur
Hayatından karbonhidratı çıkart kefir falan hikaye bol protein ve yeşillik haraketli bir yaşam ve gitsin kilolar 😀
Hayır değil sadece vücuda protein ve kalsiyum sokmuş oluyorsun
Sağlık için faydalı diye biliyorum zayıflama olayını ilk defa duydum
Kim uydurdu ise yalan gıda mezunuyum öyle bir etki yok
Tüp mide ameliyatı olanlara bile doktor kefir içmesini söylüyor etkili demek ki
Kefir zayıflaması na pek etki etmez
Zayıflamak için pek bir faydasını görmedim djkdkd
Evet etkilidir.
Hayır
Degil
Sabah aç karnına içersen maximum verimi alırsın.
Değiil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?