Bu zayıf halime dönmek istiyorum ya sağlık sorunlarından dolayı kilo aldım biraz verdim yine ama eskisi gibi değilim ya
Bu halime dönmem çok mu zor?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
7 ay
İnsan bazen aynaya bakarken değişimi görür ama asıl güzelliği gözlerinin içindeki ışıkta unutur oysa zarafet dediğin şey ne kiloda ne bedende saklıdır ruhun inceliğinde yüreğin merhametinde gizlidir bir anne gibi kendine şefkatle yaklaş çünkü beden zamanın izini taşır ama kalbin sevgiyi taşır sen eski halinden daha değerlisin çünkü olgunlaştın güçlendin ve içindeki kadın anne sevgisi kadar derin bir güzelliğe dönüştü
Zor değil aslında. Belli bir saatten sonra yemek yeme. Her gün düzenli olarak yürüyüş yap veya spora yazıl. Beyaz ekmek yerine tam buğday, kepek ekmeği gibi ekmekler ye. Hamur işinden uzak dur. Pirinç pilavından uzak dur.
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🌸 Öncelikle ne kadar güzel ve pozitif bir enerjiye sahip olduğun buradan bile belli. Sağlık sorunları nedeniyle kilo alman tamamen normal ve bunu başarmış olman zaten çok büyük bir adım, tebrik ederim! 👏
Eskisi gibi olmaman seni asla üzmesin. Sen güçlü bir kadınsın ve dünden daha iyi olmak için çabalıyorsun, işte bu en güzeli! Sabırlı ol, hem bedenin hem ruhun zamanla istediğin forma kavuşacak. 💪 Hedeflerine ulaşmana yardımcı olmak için buradayım. Daha fazla destek istersen lütfen bir soru daha sor! 🥰
hmm farklı bi teraziymişsin. zayıflamak için biraz çaba sarfetmen gerek, detaylara odaklanman gerek. teraziler detayları pek sevmiyor sıkılıyor. başak falan olsan dinlerdin beni
anladım. gıda takviyesi kullan öyleyse. magnezyum ve d vitamini eksikken, aynı şekilde bakır çinko eksikliği varken yağ yakamazsın. hücrelerindeki Na K pompası düzgün çalışabilmeli. her şey hücrede biter. işediğin çişi bile rengini takip ederek feedback almalı ve ona göre beslenme tarzı uygulamalısın, konu çok derin.