Eski hayatıma geri dönmelimiyim?

Merhaba arkadaşlar. Ben 32 yaşında çocuklu bir anneyim. Eşimle huzurlu bir evliliğimiz var tabi arada küçük de olsa sıkıntılar yaşıyoruz. Eşimle başta herkesin imrendiği maddi açıdan çok rahat bir hayatımız vardı. Sonra yanlış yatırımlar çocuk vs derken ev kirasını öderken zorlanmaya başladık. Ve eşimle bir karar verip köydeki arsamıza ev yapmaya karar verdik. En azından bir ev alana kadar yaşayalım sonra yazlık olarak kullanalım dedik. Ev içerisi normal daire gibi ama konum olarak kırsal bir köy arazisinde. Başta alışma sürecinde zorlandım ama şu an köy hayatına alıştım. Fakat aşamadığım bir durum var çevremin insanların ezici aşağılayıcı lafları. Sanki çok berbat dünyada sadece ben köyde yaşamayı tercih etmişim gibi yaşadığım hayat eleştiriliyor. Ben de insanların beni dışardan nasıl gördüğünü takan bir insanım. Maddi olarak birikim yaptık ama ev almamıza daha biraz süre var. Bazen herşeyimi toplayıp tekrar şehire taşınayım da insanların ağzı sussun diyorum. Ama şehirde ev araba almak da kirada yaşan için zor. Sizce napmalıyım. Benim gibi sonradan köye yerleşen var mı? Ev almak için köy hayatında yaşamaya değer mi?
Eski hayatıma geri dönmelimiyim?