eskiden fiziğim sağ taraftaki gibiydi hatta belim bundan dahada inceydi üç ay diyeti sporu saldım sol taraftaki gibi oldum sizce tekrardan eski formuma kavuşabilir miyim?
Sadece şu noktada sorun var gerçekten şu an ki halinle mutluysan yapma derim ama daha iyi olmak isteyip mutlu değilsen gerçekten yapmalısın ve başarılıda olacaksın
giydiğim kıyafetler yakışmıyo üç ay öncesine kadar fıstık gibi bir fiziğim vardı her giydiğim yakışırdı hüngür hüngür ağlicam keşke bırakmasaydım diyeti ve sporu
O zaman güzel bir programla harika olursun geçmişin var ya zaten ya sen zorlanmayacaksında karın için mekan ve plank çok etkili. Bence şimdiden başla önemli olan bir daha devam ettirmek hep hiç bırakma bu da küçük bir ders oldu senin için tek sorunun küçük bir değişim yaşıyor olman olsun inşallah hayatta daha büyük sorunlarla karşılaşmayıp güzel bir hayat sürdürürsün 🙏
Önemli değil ne zaman istersen. İnsanlar olarak birbirimize yardımcı olmamız lazım. Sonuçta yaşadığımız hayat çok uzun gibi görünsede hemen bitiyor aslında. Bu dünyada unutulmayan katkılar sağlayıp birbirimizi olumlu şekilde etkilemek kadar güzel bir şey yok aslında.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
dönebilirsiniz
Elbette kavuşursun sadece güzel bir program ve azim lazım. Yapmak istedikten sonra yapamayacağın bir şey yoktur
önemli olan istemek çok haklısın
Sadece şu noktada sorun var gerçekten şu an ki halinle mutluysan yapma derim ama daha iyi olmak isteyip mutlu değilsen gerçekten yapmalısın ve başarılıda olacaksın
giydiğim kıyafetler yakışmıyo üç ay öncesine kadar fıstık gibi bir fiziğim vardı her giydiğim yakışırdı hüngür hüngür ağlicam keşke bırakmasaydım diyeti ve sporu
birde bişe söyliyim mi görseldekinden dahada inceydi belim tekrar o seviyeye nasıl geliceö strese girdim
O zaman güzel bir programla harika olursun geçmişin var ya zaten ya sen zorlanmayacaksında karın için mekan ve plank çok etkili. Bence şimdiden başla önemli olan bir daha devam ettirmek hep hiç bırakma bu da küçük bir ders oldu senin için tek sorunun küçük bir değişim yaşıyor olman olsun inşallah hayatta daha büyük sorunlarla karşılaşmayıp güzel bir hayat sürdürürsün 🙏
tesekkür ederim aşko çok güzel motivasyon sağladın şu an bana
Önemli değil ne zaman istersen. İnsanlar olarak birbirimize yardımcı olmamız lazım. Sonuçta yaşadığımız hayat çok uzun gibi görünsede hemen bitiyor aslında. Bu dünyada unutulmayan katkılar sağlayıp birbirimizi olumlu şekilde etkilemek kadar güzel bir şey yok aslında.
Yani ikisininde seveni var etli dolgun kadında güzeldir
ben insanlar neyi seviyo diye mi sordum
İnsanlar seni bu yüzden seviyor diye bir cümle kurmadım iki vücut tipinide seven insan var dedim farkındaysan
ee benim sorum bu mu? senin beynin nasıl çalışıyor gerçi çalışıyor mu o bile şüpheli
İnsanların dşünceleri ile yaşıyan embesilmi benim beynime laf ediyor güldürdün ama gtümle güldüm
beynin yok kabul et
Hehe sensin
Hayie gayet hossun bence sen begenmiyormusun
O kadar yamuk durmussunkı masör oldugum halde hıc bıse anlamadım
Kavuşabilirsin tabii.
Sol taraf daha iyi bnce zaten
Güncel halini koy bakayım
Evet dön
peki dönersen eski formuma kavuşabilir miyim gerçekten
Neden kavusamicaksin bence kavusursun
Bence sol iyi. Solucan gibi diğeri
Kavuşursun.