Aslında bunu kabulletmekten geçiyor durum. He tabi kabullenmek ne kadar kolay onu da bilmiyorum. Aynı kaybı yaşayan biri olarak anılara sıkıca sarılmak başka bir şey gelmiyor insanın elinden.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Bence imkansız değil öncelikle sakin kalın ve aklınızı boşaltmak için bence kendinize uğraşlar bulun yani bu yaşadığınızı sonsuza kadar sürdüremezsiniz bu yüzden de bir yerde hayata devam etmeyi deneyin. eğer hala geçmiyorsa o zaman yardım almayı düşünebilirsiniz yaşadığınız zor bir durum olduğu için tabi ki de bir den geçmesini beklemiyor kimse ama adım adım aşabilir ya da bu acı ile yaşaamyı öğrenebilirsiniz
Güzel anılar bırakmıs belliki size babanız büyük teselliniz bu olmalı. Hiç babasını tanımamış insanlar var ya da çok kötü bir babayla imtihan olan çocuklar. Sabırlar diliyorum.
Hayat devam ediyor. Hayata karşı daha ketum olunsada bir şekilde yaşama adapte olmaya çalışmak da bir direniştir. Benimde babam kanserdi korona bulaştı. Kan değerlerini öğrendim filmlerini öğrendim. O an son görüşmemiz olduğunu anladım. Yanına girdim yinede korkmasın diye moral vermeye çalıştım yoğun bakıma uğurlamadan. Helallik dahi alamadım korkmasın diye. her şey Allahtan. Sen anca onun ruhunu ihya edecek adımlar atar o şekilde anımsarsın ama sürekli olumsuzlukları kafada kurmak iiyi değil
Zaman. her şey zaman. Kolay olmayacak fakat yaraların ve ruhun iyileşmiş olacak. Acını yaşa, yassını tut. Bunu yaşarken bile ne saklan, ne de utan. İçeride ki, o acıyı ne kadar dışa akıtırsan, daha hızlı normale döneceksin. Başın sağ olsun. Rabbim sana dayanma gücü versin.