Arkadaslarım fit olmak ıstesede benım gıbı ben bıraz daha bıcımlı bı sekılde kılo almak ıstıyorum fızıgımı begensemde kılo almayı ıstıyorum bıraz boyum 1.61 kilom 48 protein tozları kalıcı kılo sağlarmı?

Arkadaslarım fit olmak ıstesede benım gıbı ben bıraz daha bıcımlı bı sekılde kılo almak ıstıyorum fızıgımı begensemde kılo almayı ıstıyorum bıraz boyum 1.61 kilom 48 protein tozları kalıcı kılo sağlarmı?

Cevap
11Cevap
sakın ha. böyle fizik bozulur mu yaa. sporunu yap geç
Esım kılo al deyıp duruyo bıraz moralımı bozuyo o yuzden yoksa bende cok rahatım fızıgımle zayıflık ıyı hıssettırıyo
Yası benden buyuk43 yasında cocuk gıbı duruyomusum yanında babam sanıyo bazıları ben gencım zayıfım dye pskolojısımı bozuldu blmıyorm
Aynen genc durmama sevınmesı lazım abartı alma bıraz al dıyo bana mıllet ben gıbı olmak ıcın bıcak altına gırıyo buda kıymet bılmıyo herhalde
Açıklama kısmında o kadar çok yanlış bilgi var ki hangisini düzelteceğim bilemedim
?
Bıyerden basla:)
İşe yarıyor ama çok şeker içeriyor
Zararlımı dıyosun spor yapmadan kullansam cok mu şişirir
Cigerlerde yaglanma yapar bide spor yapmıyorsan göbek yapar
Bende merak ediyorum takibe aldım soruyu
Yardımcı olmak isterim yazistersn
Burdan yaz
Sporcumusun burdan neden soylemıyosun
Protein tozu almak yerine proteinin kendisini al
İşe yaramıyo duzenlı beslenmıyorum
Spor yapmıyorsan kullanma boşuna
Karbonhidrat tozu tüketebilirsin.
Hayır gayet iyi
Bel ince popo gayet ideal off Sabah sabah canım çekti 😂 popo 90 beden var
Evet tam bıldın😂
Benim yaş 26 olabilir miyiz
işe yaramaz
Göbek yapmaya şişmeye hazır ol
Yemek ye alırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Melis! Diyetisyenim ve sana yardımcı olmak için buradayım 💕
Bedenini şekillendirmek ve kilo almak istemek çok güzel ve sağlıklı bir istek. Gainer gibi ürünler, özellikle yeterli ve dengeli beslendiğin bir düzenle desteklendiğinde elbette etkili olabilir, ancak tek başına mucize yaratmaz. Kalıcı sonuçlar için dengeli bir beslenmeye odaklanmalısın. Doğal gıdalarla enerjiyi artırmak ve kas kütleni geliştirmek çok önemli 🥑.
Daha detaylı bir planlama için bana bir soruyla yine gelebilirsin! 🌟