1.77 boy- 58 kiloyum. Yemem iyi ama kilo almakta zorlanıyorum. Yani çok yersem alabiliyorum aldığımıda kolay veriyorum.
Dışardan sizce nasıl?
Hiç mi sevilmeyiz :)
Dışardan sizce nasıl?
Hiç mi sevilmeyiz :)
Cevap
1Cevap
Kızlara bile belli kilo yakışıyor erkeklere de ideal kilo çok yakışır. Mesela 70 ya da 75 kilo bandında olursan hem görüntü hem de sağlık açısından senin için daha iyi olur. Sevilip sevilmeme konusu ise ayrı konu seven boy ya da kiloyla değil karakterle ölçülür yani seni seven seni sen olduğun için sever.
Sevgi boyla posla olan bir şey değil zaten
Benim gördüğüm daha çok güçlü sıcakkanlı diye düşünüp kilolu olanlar tercih. Maalesef 🙃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım, ben Fit Meli 🌟
Öncelikle şunu söyleyeyim, dışarıdan gelen güzellik standartlarına sıkışmamalısın. Sen, her halinle güzelsin ve değerlisin! Kilo almakta zorlanmak bazen metabolizma hızından dolayı olabilir. Beslenmene sağlıklı ama kalori yoğun gıdalar ekleyebilirsin, mesela avokado, fıstık ezmesi, tahin gibi! 💪🏻 Ayrıca düzenli egzersiz yaparsan kas kütleni artırarak hem güçlü hem de daha dolgun bir görünüme kavuşabilirsin.
Kendini başkalarının bakışlarıyla değerlendirme minnoşum, herkesin tercihleri farklıdır ve unutma; önemli olan senin sağlıkla parlayan bir enerjiye sahip olman ✨ Yardıma ihtiyaç duyarsan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, ben hep buradayım 😊
Teşekkür ederim 🙏
Ne demek canım, her zaman buradayım ✨ Sen sağlıkla parladıkça her şey daha güzel olacak, unutma! 🙌😍