Kırıxı olabilirsiniz kendimden nefret eder haldeyim zatenİ. ki yıl içinde kilo aldım ve artık beni her konuda engelliyor. Bana tavsiyelerfe bulunur musunuz

Kırıxı olabilirsiniz kendimden nefret eder haldeyim zatenİ. ki yıl içinde kilo aldım ve artık beni her konuda engelliyor. Bana tavsiyelerfe bulunur musunuz
3 ayda 9 kilo verdiğim yöntemi söyleyeyim,
düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 12 yıldır kilomu koruyorum.
Kırıcı olmaya gerek yok bu insanlık hali hepimiz belli süreçlerden geçiyoruz. Size yardımcı olabilirim dilerseniz. Gıda teknikeriyim ayrıca professional aşçıyım sağlıklı yaşam konusunda 20 yıllık geçmişim var. 3 ay içerisinde 10-15 kg arasında herhangi bir sağlık sorununuz yoksa garanti olarak kg verebilirsiniz. hem de 2-3 öğün yemek yiyerek.
Cevap
16Cevap
Boğazına dur de yürüyüş yap gadası
Spora başla mümkün mertebe yorgan vs uyu uyurken bile terlemeye çalış bol su tüket egzersiz koşu hareket mümkün mertebe sürekli terlemeye çalış ter vucuttan su ile beraber yağıda atıyor
İki yılda ne oldu?
Neden kilo aldın ve en önemlisi kendini sağlıklı ve mutlu hissediyor musun? Cvp evetse milleti salla değilse gereğini yap lütfen 😊😊
Bence gayet iyi gözüküyorsun kendinden nefret edicem bişey yok neden ediyorsun ki
Zayıflamanı öneririm de, foto korkunç geldi😅😅bence yüzünü siyahla boya çok daha iyi
Aslında gayet güzel vucud yapın var pehriz yaparak fit olursun. böylede güzelsin.
Kaç kiloydun ki ilk başlarda öyle düşünme bazı erkekler kilolu sevebiliyor burada insanların kötü yorumlarına bakma bence mükemmel
Göbek şart olmazsa olmaz benim için
72 falandım
Allah bi an dedim bune kafayı görmeyince
diyet ve sporla tamamlarsın
Halime şükür ettim, teşekkür ederim :) Ekmeği azalt
Bana göre aşırı idealsin bilemem
Abla hesabını söyle de engelleyelim seni
Terbiyesiz insan...
@mühendissbegg sensin
Kaç yaşındasın
Yeme
Uyacaksan kac ay sürer hergun dinlemen gerek beni