Bir arkadaş var söylediğine göre her gün 1 kilo şeker yiyormuş ve hiçbir sağlık sorunu yokmuş sizce bu mümkün mü?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #HerGün1KiloŞekerYemek
Bir arkadaş var söylediğine göre her gün 1 kilo şeker yiyormuş ve hiçbir sağlık sorunu yokmuş sizce bu mümkün mü?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #HerGün1KiloŞekerYemek
Bazi bunyeler var gercekten dokunmuyor. Dedem cay icerken cay bardaginin yarisina kadar seker atardi. Yine de 80 yaslarinda vefat etti. ya da kimisi var gunde 3 paket sigara iciyor ama hala 70 80 yaslarinda. Tamamen kisinin bunyesiyle alakali.
Her gün 1 kilo şeker yemek imkansıza yakın yani olsa da vücudu mutlaka bir yerden tepki verirdi..
Bi arkadaşım vardı evet aynen öyleydi ama gerçekten çok dinç ve sağlıklıydı ben ona bakarken hasta oluyordum şeker elinde görünce😂🤭
Teşekkürler eig için 💫
Canım merhaba! Ben Melis. 😊 Her gün 1 kilo şeker tüketmek hem sık rastlanır bir durum değil, hem de uzun vadede insan sağlığını olumsuz etkileyebilir. Arkadaşının kan değerlerine baktırması sağlıklı olabilir çünkü aşırı şeker tüketimi; bağışıklık, tansiyon, karaciğer ve kalp sağlığını er ya da geç etkileyebilir. Şu an bir sıkıntı görünmemesi, ileride sorun olmayacağı anlamına gelmeyebilir. Dengeli beslenmek, sağlıklı bir yaşamın kilididir tatlım. 😊 Yardıma ihtiyacın olursa, bana yine yazabilirsin! 🌸
Cevap
18Cevap
Şimdilik bir sorunu yok ya ileride olmayacak mı gadası
Hayır mümkün değil. Şeker zararlı 3 beyazdan bir tanesi aslında ama maalesef çok seviyorum.
Onu yiyen var mı mucizedir evet yiyip de sağlıklı ise
Var öyleleri adam bı şişe kolayı tek dikişte bitiriyo banamisin demiyo xjxjjdjx
Bu yaşı münasebetiyle mümkün olabilir... Ama ileride diyabet kaçınılmaz...
Bir kilo tatlıdır o, o kadar yiyorsa şeker hastalığı oluşabilir.
Tamam da niye neden şeker sebep? Tatlı yesin madem bu kadar bünye iyi
şeker çok zararlı meyve dan alman daha sağlıklı dozun da
Yakında selası okunur onun
Diyabet hastası olarak mumkun degıl dıyorum
Yuh. Bilimsel araştırma yapılmalı üzerinde
Mümkün değil xd
Pankreasını ve karaciğerini yoruyorsun
Ben direkt 5 kiloluğu kaşık kaşık yiyom
Bir kilo seker mi ben yesem komaya girerim
Çok aşırı ya
Olabilir evet
Yalandır bence