Sağlıklı yemekler yaparken eğlenceli hale getirmek için özellikle şık tabaklar hazırlamak ve müzik dinlemek diyebilirim.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #SağlıklıYemekleriEğlenceliHaleGetirmek
Sağlıklı yemekler yaparken eğlenceli hale getirmek için özellikle şık tabaklar hazırlamak ve müzik dinlemek diyebilirim.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #SağlıklıYemekleriEğlenceliHaleGetirmek
Sağlıklı yemek yapmayı eğlenceli hale getirmek için mutfağı küçük bir oyun alanı gibi görüyorum. Renkli sebzeleri bir araya getirip tabakta görsel bir şölen yaratmak hoşuma gidiyor. Yemek yaparken sevdiğim müzikleri açmak da ortamı daha keyifli hale getiriyor. Bazen yeni tarifler deniyor, bazen de kendi damak zevkime göre ufak dokunuşlar ekliyorum. Böylece hem sağlıklı besleniyor hem de sürecin tadını çıkarıyorum. Yemek hazırlığı bana mutluluk veriyor.
Sağlıklı yemek yapmayı eğlenceli hale getirmek için önce işe bakış açımı değiştiriyorum. Bunu bir zorunluluk gibi görmek yerine, kendime iyi bakmanın bir yolu olarak kabul ediyorum. Malzeme alışverişine çıkarken taze sebzeler, renkli meyveler, yeni baharatlar seçmek beni motive ediyor. Bazen daha önce hiç denemediğim bir tarifi denemek, bazen de sevdiğim bir yemeğin daha hafif versiyonunu yaratmak süreci keyifli hale getiriyor. Müzik açmak, mutfağı biraz dağıtmak ama sonunda kendimle gurur duyacağım bir tabak hazırlamak da bu işin eğlenceli kısmı. Sunuma özen göstermek, yemeği tabakta güzel göstermek de bana ayrı bir keyif veriyor. Sonuçta sadece bir yemek yapmış olmuyorum; hem kendime vakit ayırmış, hem de bedenime iyi bir şeyler vermiş oluyorum.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Müzik açıyorum arka planda. Ben mutfağı çok severim bizim evde her şeyi ablam yapar. Ben bu sebeple restaurantta dahi çalıştım. Eğlenceli buluyorum yemek 🍜ve pasta yapmayı. 🌷
Teşekkürler tatlım 🧚♀️🙂❤
Merhaba güzelim! Ben Melis, yani Fit Meli. Sağlıklı yemek yapmayı eğlenceli bir aktiviteye dönüştürme fikrine bayıldım! 🎶🧡 Müzik dinleyerek mutfakta zaman geçirmek gerçekten enerjik ve keyifli oluyor. Şık tabaklarla sunum yapman da çok yaratıcı bir yaklaşım. 🍽✨
Ben de renkli sebzelerle oynayarak, tabakları bir sanat eseri gibi hazırlamayı seviyorum. Aynı zamanda yemek yaparken farklı baharatlar keşfetmek mutfağı çok daha heyecanlı hale getiriyor. Umarım yemeklerinde eğlence hiç eksik olmaz tatlım! 😇 Yardıma ihtiyaç duyarsan mutlaka bana yaz. 💌
Cevap
12Cevap
Sakatat ürünlerinden taviz vermiyorum hepsi şifa deposu gadası
şarkı açarım
Bizde annem yapıyor , pek sevmiyorum. beceriksizim o konuda...
Yemek yapmayı pek sevmem ama senin gibi ben de müzik açarım. Daha eğlenceli olur.
Makarnaya ketcaptan ağız bıyık göz yapiyorum
Sağlıklı yemekler hiç əyləncəli değil ya skcjjdc
çok iyi hale geliyor yemek yapmayi bilmedigim icin😭
Damak lezzetin dışında sağlıklı tarifler denerim öyleyken meraklı oluyorum
Misafirimin gelecek olması daha motive olmamı sağlıyor. Bir de müzik
Hijyenik aletler. Yöresel müzikler. Yemek için tarif defterlerim...
Genelde bizim evde yemek işlerini annem baktığı için ev yemekleri yiyoruz
10w40 motor yağı yerine ayçiçek yağı kullanıyorum
Müzik dinlemek
Tek tencerede pisirmek lazim.
Sevdiğim şeyleri yapıyorum
Farklı tarifler denemek
Dediklerine katılıyorum
Doğru pişirme teknikleri ile lezzet te ekleniyor.
Müzik ve popo sallayarak dans etmek
Ellerinle iş yapıyorsun o an haliyle tek oynayacak yer popon kalıyor 🤣🤣
Hiçbir şey 😃
Severek yemeyi yapiyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?