Ben genelde ayçiçek yağı yerine zeytinyağı kullanıyorum. Olabildiğince kızartma işlerinden kaçıyorum.

Ben genelde ayçiçek yağı yerine zeytinyağı kullanıyorum. Olabildiğince kızartma işlerinden kaçıyorum.

Sebze ağırlıklı besleniyorum ve mutlaka salata ya da yeşillik yiyorum saf zeytin yağını sadece salataya dökebiliyorum biraz pahalı çünkü
Cevap
5Cevap
Zeytinyağı tercih ederim gadası
Zeytin yağı kullanıyorum
Zeytinyaginin dogalini, zararli maddeler karismamisini bulursan tabi ki saglikli. Maalesef bircok zeytinyaginda bircok zararli maddeler var, almanyada her yil yapilan zeytinyagi testinde 24 marka zeytinyagindan sadece bir tanesi temiz cikti, önceki seneler dahada kötüydü.. Zeytinyagi saglikli diye abartmayin, zaytinyagi saglikli ama icine karisan petrol artigi arsen. nikel, cadmium gibi maddeler oldukca zarali miktarda. Türkiye'de bunlarin testi yapilmiyordurda.
Her yemekte zeytinyağı , başka yağ kullanmam, birde muskat, zerdeçal gibi aroma tat veren sağlıklı baharatlar severim
Ben de zeytin yağı taraftariyim ama zeytin yağının litresi 100 lira civarlarında nasıl alalım?
tavuk zerreleri ekliyorum 😂
az yağ az tuz bir de
Yemekten sonra limonlu su icerm
Fazla yemek yemeyerek işi kökünden çözdüm😂
Zeytin yağı
Orororıtotıtot
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?