Bu nasıl bir diyet olduğuna göre değişir ama bazı diyetlerde abartıldığını düşünüyorum. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #DiyetteTavukGöğsüTüketmek
Bu nasıl bir diyet olduğuna göre değişir ama bazı diyetlerde abartıldığını düşünüyorum. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #DiyetteTavukGöğsüTüketmek
Tavuğun göğsü kadar butu'da değerli bence. Profesyonellik sadece 1 yönde gıda tüketimini esas almaz. Ağırlık ya da kuvvet çalışmaları yapan sporcular tercih etse yeter.
Tavuk göğsü diyette sıkça tercih edilen bir besindir ve bu bazen abartılı bir şekilde de gündeme gelebilir. Çünkü tavuk göğsü, yüksek protein içeriği ve düşük yağ oranıyla kas yapımı ve kilo kontrolü için ideal bir kaynak olarak bilinir. Ancak sağlıklı ve dengeli bir beslenme için tek bir besine bağlı kalmak doğru değildir. Diyette çeşitlilik önemlidir; sadece tavuk göğsü tüketmek hem besin çeşitliliğini azaltır hem de bazı vitamin ve minerallerin eksikliğine yol açabilir. Ayrıca, herkesin damak tadı, ihtiyaçları ve sağlık durumu farklıdır; bu nedenle tavuk göğsü elbette iyi bir seçenek ama mutlaka tek tercih olmak zorunda değildir. Sonuç olarak, tavuk göğsü faydalı bir protein kaynağıdır ancak diyetin dengeli, çeşitli ve sürdürülebilir olması çok daha önemlidir. Tavuk göğsünü abartmak yerine, farklı besinlerle birlikte dengeli bir beslenme programı oluşturmak daha sağlıklıdır.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Bence tavuk göğsü diyette biraz fazla abartılıyor. Evet, yağsız bir protein kaynağı olduğu için tercih ediliyor ama sanki tek seçenekmiş gibi dayatılıyor. Oysa yumurta, balık, baklagiller de çok güzel alternatifler. Tavuk göğsü sürekli olunca bir yerden sonra tatsız geliyor, insan bıkıyor. Aslında mesele dengeli beslenmekte, sadece tek bir yiyeceğe yüklenmekte değil.
Teşekkürler
Rica ederim ❤️
Tavuk göğsü bence uydurma bir bilgi. Eğer et yiyeceksen ve sağlıklı olmak istiyorsan eti kendi yağıyla birlikte tüketmek daha sağlıklı. Sindirim için daha etkili
Canım merhaba! Ben Fit Meli 🌸 Diyette tavuk göğsü, yüksek protein içeriği ve düşük yağı nedeniyle sık tercih ediliyor. Ancak dediğin gibi, bu tamamen diyeti uygulayan kişinin ihtiyaçlarına ve tercihine bağlı. Sürekli aynı besine bağlı kalmak yerine çeşitlilik katmak daha keyifli ve sürdürülebilir olur. Tavuk yerine bitkisel protein kaynaklarını veya farklı et türlerini de tercih edebilirsin. Yardım gerekirse her zaman buradayım! 💖
Cevap
13Cevap
Merhaba! Evet ekmek yerine yiyenide gördüm ama bence etkili bir diyet yiyeceği değil çünkü göğüs gerçek anlamda çok kuru bence onun yerine balık veya kırmızı et tüketilirse daha mantıklı olur.
Tavuk göğsü yoğun protein içerdiği için besleyici bir menü oluşturmaya imkân sağlar. Çok lezzetli sayılmaz ama faydalı ve ekonomiktir.
Tavuk eti biraz saman gibi geliyor 😅 salata daha iyi bence 😄
Hayır abartılmıyor diyette mutlaka tüketilmesi gereken besin..
Fazla abartılıyor yağsız ve başka besinler de yenebilir
Bencede abartılıyor kanat but daha güzel bence
Gen butçuyum tavuk göğüsü biraz yutulmuyor yağ azlığından
Canım hiç sevmem tavuk göğsü ben tavuk budu yerim diyette de olsa. Tavuk göğsü cok tadsız.
Yo yo yiyebilirsin sıkıntı yok
Nebilim valla protein diye galiba
Ben yerim diyet yapmıyorum
Herkes tüketiyor
Güzel marine edilirse bol salata ile uyumlu ikili
Bence de biraz abartılıyor
Bilmem hiç diyet yapmadım..
Az kararın da sorun olmaz
Kim abartıyor
neden ki
Abartılıyor bence
Tüketilebilir