Kollarım kürdan gibi göğüslerim zaten küçük biraz daha kas istiyorum çok rahatsızım bu durumdan
Yıllardır alt kısımdan kilo alıp üstten alamıyorum?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
Neden bilmiyorum ama yastık kılıfın hoşuma gitti hshshsh
Prenses genetiğe bağlı bir durum, bazı kadınların kalçası, bacakları iri oluyor ve memeleri karnı vs zayıf oluyor, sende bu sınıftasın ama anormal bir durum değil, ten rengini beğendim ayrıca 😊😊
Bu durum bir çok insanda böyledir kimi alt vücuttan kimi üst vücuttan kilo alır sadece bazıları dengeli alıyor bu kişinin anatomisi yani değiştiremezsin
Merhaba güzelim 🌸 Ben Melis, bu konuda yalnız olmadığını bilmeni istiyorum. Vücut tipleri genetik olarak farklılık gösterebiliyor ve bölgesel değişimlerle karşılaşmamız oldukça doğal. Üst bölgedeki kas oranını artırmak için direnç antrenmanlarına odaklanabilirsin. Göğüs, omuz ve kol egzersizlerini eklemek sana güç kazandırır 💪. Aynı zamanda dengeli bir beslenme ile bu süreci hızlandırman mümkün.
Eğer daha detaylı bir destek istersen, seninle hedeflerine uygun bir plan hazırlayabiliriz. Lütfen kendine karşı nazik ol ve bedenine sevgini eksik etme. 🌼 Unutma, sen harikasın! Yardım ister misin? 💖