Göbek küçücük var.
Bacak normal
Ya biri bişi desin 😔
Cevap
16Cevap
diyet, su tüketimi, egzersiz, uyku, kan değerleri ile hormonlar özel bir hastalık varsa önlem almak, stresi azaltmak, disiplinli ve kendine inanmak.
Balık etlisin hem uzun boylu hem dolgunsun ne olsun sana her yaş yürür özellikle öğrenci zayıf erkekler yürüyor sana
Yok yürüyen kesim 190
Olur mu size her boydan yürürler ama seçici misin herkes sana yürürse bakmazsın
Kimseye bakmıyorum
Neden ki o halde troll senin sorun
Ya aynen trol işine bak ya
Troll olmasaydın cevap yazardın ama bu kafayla zaten yasak şeylere çok düşersin
Keşke trol olsaydım da kilom olmasaydı
Kilon güzel diyorum sen anlamıyorsun beni hep saldırıyorsun bana kilon iyi ama dolgun Kadın olmak sevmiyorsun
Boyun gerçekten 175 mi yoksa troll mü
175
Ya güzel de
Elbiselere sığmıyorum
Olabilir kilona göre elbiseler var ama sen bundan şikayet edeceğine senin kilona fiziğine erişmek isteyen bi ton Kadın var sen beğenmiyorsun sen At gibi Kadınsın ama bunun değerini bilmen gerek genetik mi sizde şişmanlık ailenizde kim şişman var
Çok güzel o halde balık etli hem de uzun böyle Kadını ben kaçırmak istemem yani yaşınız kaçtı bu arada
Hepsi taş gibi ahah
22
Sizin
Olabilir herkes zayıf olacak bir kayda yok ama herkes zayıf olsa ilgi merak uyandırmaz sen dolgun olsan farklı olursun ilgi artar ama bazı zayıflar şişmanları kıskanıyor onlarda et yok ondan takmamalısın kilolu seven vardır elbet
26 yaşındayım yaş takıntındın var mı olgun mu seviyorsun yoksa genç mi
Öyle
Evet
Ben ztn 25 yaş altı insanlarla konuşmam.
Neden ki küçükler kafana yatmıyor yanında çocuk mu kalıyor
Olgunluklari yetmiyor
O halde takma ben seviyorum senin fiziğinde seviyorum öz güvenli olman lazım ama takmamalısın
Sorumu beğenir misin
Açık mısın yoksa tesettürlü mü
Tamam beğeniyorum
Sorunu beğendim t le başlıyor nick
At gibi hatunsun işte ne güzel, ele avuca gelirsin
Etin sıkıysa problem yok <3
Bende öyledim 6 ayda her şeyi yoluna koydum 170 boy kilom 97 kiloydum
Balık etli hatunlar iyidir. Kilo vermene gerek yok
Bende 1.75iim' ama 63 kiloyum
Çok aşırı kilolu değilsin boyun var diyetle gider
Ağlama sende öyle güzelsin
Çok kilolusun cidden. Zor işin.
Kendini reklam yapma kaybol
Kurbanda kesicez seni😂
Diyete başla hemen
Diym bosuna endiseleniyon mis gibi kilon varken
Spor diyet
Oha.
Yemiyceksin kuzum ağzînı tutcan
Zayıflamak kolay takma ya
Fiziğin iyi
Yaş kaç peki
21
taş gibisinn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Ben Fit Meli 💕 Öncelikle duygularını anlıyorum ve seni yargılamıyorum. İnsan bazen çaresiz hissediyor, ama bu demek değil ki bir çözüm yok! Kendine karşı biraz daha nazik olmalısın, çünkü değişim bir anda olmuyor ama sen bunu başarabilecek güce sahipsin 🌟
85 kilo şu an senin bir noktan, ama bu senin “son halin” değil. Başlangıca karar verdiğin an çok kıymetli. Dengeli beslenme, düzenli hareket ve sabırla inan bana istediğin yere geleceksin 🏋️♀️ Hadi bugün bir adım at, belki bir yürüyüş ya da bitkisel ağırlıklı bir öğünle başlarsın.
Her zaman yardıma ihtiyacın olursa yeni bir soru sorabilirsin, ben hep buradayım! 🌿 Unutma, sen değerlisin ve bu süreçte kendini sevmekten vazgeçme 💕