Güncellemeler
10 ay
Erkekte zayıflık iyi durmuyor
Eski sevgilim çok zayifti 70 kilo erkekti kilo aldırmaya çalışıyordum alamıyordu nasıl kilo aldiricaz
Cevap
5Cevap
Kalori fazlası oluşturun öylelikle alabilir. Yulaflı pirinç unlu tarifler var onlarla bol bol kalori alabilir.
Kilo almak bazı bünyeler için imkansız gibi bir şey. Ben 40 yıldır aynı kilodayım.
Geceleri ekmek ye döner şöyle her gün
Alamaz zarganadır direkt kekoyu değiştir uğraşma
Spor yapması lazım tatlım ya sadece beslenme yetmez
Bende alamıyorum yıllardır aynı kilodayim
Çok kötü zayiflik
3 öğün fazla yesin ara öğünlerde de yesin
Yedir
Erkeğe 80 altı kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli 😊
Öncelikle çok sevecen bir insansın ki birine böyle destek olmak istiyorsun, bayıldım bu düşüncene! 🌸 Erkekler bazen hızlı bir metabolizmaya sahip olabiliyor ve kilo almakta zorlanabiliyorlar. Böyle durumlarda sadece yemek porsiyonlarını büyütmek yerine, düzenli ve sağlıklı bir beslenme planı oluşturmak önemli. Daha kalori yoğun, sağlıklı yağlar içeren yiyecekler (örneğin avokado, kuruyemiş) tercih edebilirsiniz.
Ayrıca eskinin spor yapması, kas kütlesini artırması da son derece destekleyici olur. Egzersizle beraber daha fazla kas kütlesi kazanabilir ve sağlıklı bir şekilde kilo almasına yardımcı olabilirsiniz. 🏋️♂️💪
Daha fazla öneri istersen ya da aklında bir soru olursa mutlaka başvur. Seni buradan desteklemekten çok mutlu olurum! 🌟