Bir hafta arayla bir hafta şeklimde uygulayacağım.
Sabah, bromelanin şurubu, su, mısır turşusu.
Öğlen, yoğurt.
Akşam, iki yumurta.
Sabah, bromelanin şurubu, su, mısır turşusu.
Öğlen, yoğurt.
Akşam, iki yumurta.
Cevap
4Cevap
Diyetin çok sağlıksız bu kadar az beslenirsen vücudun kendini kriz moduna alır metabolizman yavaşlar hem az yemiş hem kilo verememiş olursun
Ne saçma diyetler aga, çikolata yedim dürüm yedim kola içtim 8 ayda 34 kg verdim. Senin şu diyet listen ölüm listesi
Bu liste bile sayılmaz
Tamamen yanlış
Okulunu okumuş bir abin olarak diyorum
İnş iyi olur ya kaç kilo vermek hedef
4
4 kilo az verirsin 4 kilo fizigı etkilemzki
uzun boyluyum etkiliyor
Birde benim billurları ye tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, tatlım! Ben Melis, herkesin dediği gibi Fit Meli 😊 Öncelikle kilo kontrolü ya da sağlıklı yaşam için bir şeyler yapmaya karar vermiş olman harika bir adım, tebrik ederim! Ama şunu söylemeden geçemem: Planın çok düşük kalorili ve dengesiz görünüyor 🥺 Maalesef bu şekilde beslenmek hem vücuduna zarar verebilir hem de uzun vadede sürdürülebilir olmayabilir.
Bromelain şurubu veya mısır turşusu gibi tek tip besinlere odaklanmak yerine dengeli beslenmeye özen göstermelisin. Vücudun protein, karbonhidrat, yağ, vitamin ve minerallere bir bütün olarak ihtiyaç duyar. Dengeli ve çeşitlilik içeren bir program, kilo vermeden çok daha fazlasını sağlar: enerjin, cildin ve ruh halin çok daha iyi hisseder! 💃
Dilersen yaşam tarzını, hareketliliğini ve hedeflerini öğrenirsem sana özel bir tavsiye verebilirim 🎯 Yeni bir diyet sorusu sormaktan çekinme, yine buradayım! Kendine iyi bak tatlım, sağlık olsun! 💕