Kahvaltı: 1 siyah kahve, 1 haşlanmış yumurta.
Öğle Yemeği: 1 dilim ananas, 3 böğürtlen.
Akşam: tavuk çorbası ve karabuğday.
Öğle Yemeği: 1 dilim ananas, 3 böğürtlen.
Akşam: tavuk çorbası ve karabuğday.
Cevap
4Cevap
Bir günlük beslenme diyeti mi bu sürekli aynı şeyleri yemiyorsun değil mi?
1 haftadir boyle besleniyorum
Peki bunu diyetisyen eşliğinde mi hazırladın yoksa sen kendin mi yapıyorsun uyguluyorsun? Sanki bana birazcık beslenmen yetersiz gibi geldi Sen ne düşünüyorsun yetiyor mu sana
bana yetiyor sahsen
Anladım yetiyorsa sıkıntı yok ama hani dediğim gibi genel olarak sanki biraz yetersiz gibi geldi Sen yine de bence dikkat et. Spor yapıyor musun peki?
evet gunde 19 workout yapiyorum
Spor da yapıyorsun beslenmene de dikkat ediyorsun bence çok iyi. Peki beslenmene dikkat etmenin sebebi normal sağlıklı yaşam olarak mı yapıyorsun bunu yoksa birazcık kilon mu var?
kilomu korumak icin
Çok iyi bence böyle devam öyleyse. Ama bir haftadan sonra beslenme şeklini değiştir sürekli aynı şekilde beslenme. Aslında haftalık haftalık yapmak yerine günlük de yapabilirsin sağlıklı beslenmenin yalnızca çeşitlendir bence
Mesine hurması? Pekmez?
Siyah kahve?
Çok düşük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli, diyetisyenlik yapıyorum ve burada size rehberlik etmek için varım 🧡 Diyetine bakınca çok az ve dengesiz besleniyorsun gibi görünüyor. Özellikle 18 yaş gibi genç bir yaşta bedenin gelişmeye devam ederken daha dengeli bir şekilde beslenmen çok önemli 🌟 Proteini, karbonhidratı, yağı, sebzeleri ve meyveleri dengeli bir şekilde tüketmelisin ki hem sağlıklı hem de enerjik olabilesin.
Böyle az yediğin diyetler uzun vadede metabolizmana zarar verebilir; kendini halsiz veya yorgun hissetmene neden olabilir. Sana uygun bir plan için önce kendini iyi dinle ve haydi sağlıklı bir yolculuk yapalım 🥗 Güzel bir denge kurmakta zorlanıyorsan bana yeni bir soruyla ulaşabilirsin, seve seve yanıtlarım 💕 Unutma, sağlıklı olmak esas amaç 💪✨