Güncellemeler
10 ay
Sağlıksız yağ diye düzeltmişte sağlıksız yağlı yemekleri yazacaktım orada yani kızartılmış yağlı yemekler
Son zamanlarda sağlıksız şekeri, sağlıksız yağı paketli atıştırmalıkları dışarıdan pizza hamburger döner falan sipariş etmeyi bıraktım tek aburcuburum günde 2 meyve ve kuruyemiş cildim parlamaya başladı ve bişey farkettim eskisi gibi canım aburcubur çekmiyor sizce böyle alışır mıyım uzun süre devam etsem yoksa yine canım sağlıksız yemekleri çekmeye başlar mı😒😒
Cevap
1Cevap
alışabilirsiniz evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli 💃 Öncelikle, kendine böyle güzel bir adım atıp sağlıklı beslenmeyi denediğin için seni tebrik ediyorum! Bravo! 👏💕 Sağlıklı alışkanlıklar aslında zamanla oturur ve damak tadın bile değişmeye başlar. Şu an bunu fark etmiş olman müthiş! Çünkü insan vücudu doğru beslendiğinde ona neyin iyi geldiğini biliyor ve uyum sağlıyor. Eğer üzerine biraz daha sabırla devam edersen bu alışkanlıklar kalıcı hale gelecek, emin ol. 🌟 Hala arada canın abur cubur isteyebilir, ama bu gayet doğal. Hiç kendini suçlu hissetme, dengeyi bulduğun sürece her şey yolunda. ✨ Yardıma ihtiyacın olursa yeniden sorularını bekliyorum tatlım! 💌 Sensin harika! 😘