Sahur:1 yumurta beyazı,4 kaşık domatesli biber, filtre kahve
İftar:1 tane hurmayla açtım.2 kaşık lor peynirli 1 tabak salata,1 kepçe arabaşı çorbası
Sahur:1 yumurta beyazı,4 kaşık domatesli biber, filtre kahve
İftar:1 tane hurmayla açtım.2 kaşık lor peynirli 1 tabak salata,1 kepçe arabaşı çorbası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kaç kalori aldığına göre değişir az
315 kalori çıktı fatsecrette. Daha çok sebze yediğim için az çıktı heralde
1200 almalısın en az
az yiyorsun böyle gidersen gözünü hastanede serum yerken açarsın. menüye bir şeyler daha kat ya da ekmeği biraz fazla ye.
toprağım olmaz öyle yani ye biraz. az biraz daha bir şeyler kat yani.
Ekmek yemiyorum😅Kendi tercihim. Aslında sahura yulaf eklemeyi düşünüyorum
Ama yulaf yesem de istediğim kalori olmuyor
Şu an 315 kalori almişım
sahura bi yulaf eklesen yeter sahur hafif geçse de olur ama iftara biraz bir şeyler daha ekle yani. yani bir hafta 10 gün falan böyle gidersin ama 15 inci günden sonra falan yamulmaya başlarsın artık. bünye dayanmaz yani. olmazsa 12 de falan bir ara öğün de yapabilirsin hafif bir şeyler yiyebilirsin
Saat 10 da yatıyorum ben😂İftardan sonra da bir şey yersem midem bulanıyor. Alışkanlık heralde uzun zamandır gece bir şey yemedim
Almam gereken kalori en az 1200 müş ama.900 kalori açık yulafla kapatamam ki. Midem de çok şey almıyor, yiyemiyorum. Shake yapacağım ama hazır gıdaların çoğuna ve meyvelerin çoğu kısmına alerjim var.
yani eğer hâlden düşmeyeceksen çokta zorlama. yani aç kalma kendini kötü hissetme yeterli
Aç kalmıyorum doyuyorum aslında. Ama çok az yediğimi söylüyorlar. Sadece salata tüketiyorum neredeyse. O yemek bile değil diyorlar o yüzden kendimi kötü hissediyorum. Ama yediklerim bana yetiyor halden düşmüyorum.
yani insanın bünyesi de nasılsa öyle oluyor. fazla da yiyemezsin istesen bile. eğer hâlden düşmüyorsan böyle devam et. belki aralarda kuruyemiş yiyebilirsin. fındık üzüm falan iyi gelir yani zinde tutar.
Kuruyemiş ve abur cubura alerjim var, tüketemiyorum. Muz ve çileğe de alerjim var... Sayılı şeyleri tüketebiliyorum yani.
olduğun gibi devam et boş ver. sen sanırım alışıksın zaten bu şekilde hiç değiştirme senin bünye bu durumu idare eder :)
İnşallah. Sağolun🙏
Yetersiz bence. İftara ana öğün ekle. Ne bileyim yeşil mercimek, kuru fasülye, nohut falan eklemeye çalış listene.
Bunları yiyince bile çok yemiş gibi hissediyorum ama.315 kalori az mı peki? Yani az olduğunu biliyorum da çok mu az?
Evet çok az. En az 1000 yapmaya çalış. Miden genişler yedikçe.
Genişlediği halı bu. Normalde 200 üstüne çıkamazd8m
Eskiden ben de senin gibiydim. Yemek yemek işkence gibiydi. Sonra düzeldi. Sebebi neydi bilmiyorum. Abur cubur olabilir.
Abur cubura alerjim var, tercih etmiyorum o yüzden. Abur cubursuz kuru yemissiz sadece salatayla kilonu koruyamazsın diyorlar maalesef😓
Yok abur cubur yediğin için mi iştahın yok onu merak ettim sadece. Yoksa abur cubur yeme zaten. Çok zararlı. Kilo almanın sağlıksız bir yolu. Hatta aldırmaz verdirir. Çünkü bağırsakların emilimini bozar ve yediklerinden vitamin alamazsın. Sağlıklı gıdalara yönelmen gerek. Yukarıda bahsettiklerimle ufak ufak başlamaya çalış. Sonra git gide büyütürsün porsiyonları. Ya da sen en iyisi bir diyetisyenden yardım al.
Diyetisyene bazı sebeplerden dolayı gidemiyorum şu an. normalde özel bir diyetisyene gidiyordum. Devlet hastanesindekiler de çok ilgisiz maalesef. Diyetisyen açılınca direkt gideceğim
Evet
325 kalorinin yeterli olduğuna emin misisniz?
315 pardon
Kuş sütü eksik
?
Sağlıklı görünüyor
Peki yeterli mi? Ben yeterli olduğunu düşünmüştüm ama kalorisi az şeyler yediğim için sanırım 315 kalori çıktı aldığım kalori
Şöyle düşün hiç yürümesen günde 2000 bin kalori yakar vücut jdjdd
Kaç kilosun
158 37.5 kilo
Yaşamak ile ölmek arasindaisn