Bundan birkaç yıl önce Yalın ve Beren Saat flört halindeyken Yalın en yakın arkadaşı Kenan Doğulu'ya Beren durumundan bahsediyor. Yalın, Beren ile bağları koparınca Kenan Doğulu; Beren'e yürümeye başlıyor. Ancak bilinen bir gerçek şu ki, Beren'in aklı hep Yalın'da kalıyor. Ancak, Kenan ile evleniyor. Yalın ve Kenan Doğulu küsüyor. Ve yıllardır konuşmuyorlar.
Yalın;
Olmasa Da Olur, Sen En Güzelsin, Anlat Güzel Mi Oralar, Bir Bahar Akşamı şarkılarını Beren Saat'e yazıyor ve söylüyor.
Kenan Doğulu;
Tencere Kapak, Şans Meleğim, Kardan Kadın, Aşk İle Yap, Kirli Beyaz Kedi (Sözler başkasına ait) şarkılarını Beren için yazıyor ve söylüyor.
Siz, Beren Saat olsanız uğrunuza şarkılar yazan, söyleyen bu iki adam size aşık olsa hangisini tercih ederdiniz? Hangisinin yazdığı şarkılar, sözleri, dış görünüşü sizi daha fazla cezbederdi? Kenan Doğulu tercihi doğru mu?
Yalın;
Olmasa Da Olur, Sen En Güzelsin, Anlat Güzel Mi Oralar, Bir Bahar Akşamı şarkılarını Beren Saat'e yazıyor ve söylüyor.
Kenan Doğulu;
Tencere Kapak, Şans Meleğim, Kardan Kadın, Aşk İle Yap, Kirli Beyaz Kedi (Sözler başkasına ait) şarkılarını Beren için yazıyor ve söylüyor.
Siz, Beren Saat olsanız uğrunuza şarkılar yazan, söyleyen bu iki adam size aşık olsa hangisini tercih ederdiniz? Hangisinin yazdığı şarkılar, sözleri, dış görünüşü sizi daha fazla cezbederdi? Kenan Doğulu tercihi doğru mu?
Yalın
Kenan Doğulu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kenan Doğulu ile birbirlerine yakisiyolar bence
Tencere kapak güzelmiş :D
İşin gerçeği ben arada kalmam onlar arada kalır.