Ben arapları seçerim çünkü Türk kökenli Arapların bölücülük yaptığını görmedim bazıları atatürk çü bazıları erdoğan yanlısı ama hiç biri hain değil.
Yani Suriyelilermi kötü Irak'tan gelen hırtlar mı desem ben hırtlar derim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben arapları seçerim çünkü Türk kökenli Arapların bölücülük yaptığını görmedim bazıları atatürk çü bazıları erdoğan yanlısı ama hiç biri hain değil.
Yani Suriyelilermi kötü Irak'tan gelen hırtlar mı desem ben hırtlar derim
Bu tür genellemeler tamamen yanlıştır ve çok tehlikeli bir bakış açısı yaratır Bir topluluğu ya da insanları sadece kökenlerine göre yargılamak sadece önyargıları besler. Kimseyi etnik kimliğine milliyetine ya da geçmişine bakarak değerlendirmek hem ahlaki hem de mantıklı bir yaklaşım değildir. Kötü deneyimler her gruptan olabilir ama bunu tüm topluluğa mal etmek sadece dar bir perspektife sahip olmak demektir. Herkesin bireysel özellikleri ve değerleri vardır bu yüzden genellemelerle insanları küçümsemek sadece kendi dar görüşlülüğünü gösterir.
Cevap
5Cevap
cehalet akıyor senden, arapların Atatürk heykelini yıkmaya çalıştığını hiç görmedin heralde, ayrıca türk kökenli arap ne? arap kökenli türk deseydin yine neyse
E onlar zaten vatandaş bölücülük yapsalar hain olurlar ekmeğini yediği yerden
Cidden Arap kökenli insanların bir kötülüğünü görmedim ben urfa mardin hatay hepsi ben türk'üm diyor Arap olsalar bile
😡amk onlar da Kürtler gibi bölücülük mü yapsın hatay arabı arkadaşım vardı ben türk'üm diyordu.. Antep arabıda öyle diyordu
denk geldiğim tüm araplar Atatürk düşmanıydı, ama bizim lisede falan kürt arkadaslarım vardı türk bayrağını özenle gelip panoya asıyorlardı , ınstagramda özel günlerde Atatürk'ün resmini paylasıyorlardı, ve hepsi kendine Türküm bu topraklarda yıllardır türklerle beraber yaşıyoruz diyolardı, sosyal medyadada böylelerine çok denk geldim, Araplar ise hepsi siyah çarşaflı Atatürk bizim dinimizi bizden soğutmaya çalıyor falan diyolardı
arapsa ne olmus irkcilardan nefret ederim bide bari irkcilik yapan kisi amerikali cinli biri falan olsa bir nebze hak verilmez ama anlam yuklenebilir de nerelisin bilmiyorum ama turklerin irkcilik yapacak pek biseyi yok maalesef kabul edelim
Kürtler daha çok akpli be😃seçim sonuçlarına baksana
sen büyük ihtimal arapsın ve algı yaratmaya çalışıyorsun
Hırt dediğin kim oluyor
Alevi arapsa olur
Onlar Atatürkçü oluyor urfa mardin arabi ise AKP'li😸😸
Urfa mardin arabı erdoğan ı çok seviyorlar😂
Anneni seçerim
Araplar.
Hiçbirini seçmem ama mecbursam arapları seçerdim
İki ucu b*k*u değnek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?